U RIJECI

Mionetto završni party Festivala Okusa u Karolini!

21.09.2013 u 20:25

Bionic
Reading

Jedno od najpoznatijih riječkih okupljališta te najatraktivnije mjesto za noćni izlazak - Karolina, u suradnji s Festivalom Okusa® 2013. organizirat će završni Mionetto party Festivala Okusa® 2013.

U poznatom kafiću Karolina 21. rujna čeka vas odlična zabava s prelijepim hostesama. Prezentirat će se poznati talijanski pjenušac Mionetto, koji je i glavni pokrovitelj ovogodišnjeg Festivala Okusa®. Prosecco je pjenušavo vino i inače omiljeno među ljudima koji vole laganije okuse. Mionetto prosecco je specifičan i po finoći koja je jasna iz svake kapljice i širom svijeta je poznat kao omiljeno piće zvijezda koje se najčešće pije po klubovima, pogotovo kao Il Spritz, piće u kojem su pjenušcu dodali boju i okus crvene naranče i drugog voća i aromatično bilje.

U sklopu Mionetto partyja organizirat će se i velika nagradna igra s brojnim zanimljivim nagradama, stoga vas pozivamo u subotu, 21. 9, u Karolinu, a za više informaciia preporučujemo posjet www.festivalokusa.hr ili Facebook stranici Restaurant Cluba https://www.facebook.com/rccro.

Festival Okusa® se bez tipične centralne lokacije, istovremeno odvija u više od 300 tipski i cjenovno različitih objekata širom Hrvatske (10. 9. - 24. 9.2013) i Slovenije (24. 9. -  8. 10). Mrežu objekata Festival Okusa® čini više od 300 različitih ugostiteljskih objekata poput restorana, bistroa, barova, vinoteka i nekih odabranih hotela, koji su korisnicima tijekom Festivala pripremili posebne ponude i pogodnosti. Tijekom festivala u većini objekata čekaju vas posebni festivalski popusti do 25 posto na cjelokupnu ponudu hrane i pića. Također, tu je i ponuda od čak 50 posto popusta na Festivalske menije koje su restorani pripremili sa željom da vas impresioniraju svojom posebnom festivalskom ponudom.

Organizator Festivala, Restaurant Club okuplja gurmane i ljude koji su vječno u potrazi za idealima i u drugim područjima života. Ima nekoliko tisuća članova i više od 25.000 podržavatelja, počasni članovi su mnogi ministri, političari, menadžeri, poduzetnici i slavne osobe, uključujući predsjednika Republike Hrvatske Ivu Josipovića ili najbogatijeg Slovenca Sandija Češka. Restaurant Club surađuje s više od 250 ugostitelja u regiji, gdje članovi predočenjem članske kartice ostvaruju do 25 posto popusta na hranu i piće, popuste i pogodnosti na rezervaciju sobe ili poklone iznenađenja.

Vidimo se u Karolini!