Perwoll FASHION.HR

Minimalizam i glamurozne haljine na modnoj pisti

17.10.2014 u 10:31

  • +32

Eklektična treća večer Perwoll FASHION.HR-a

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Treće večeri Perwoll fashion.hr-a svoje su kolekcije predstavili Martina Felja, Hedra design by Ana Jagić, Vesna Sposa, Obekei i Krie design. Večernje haljine izmjenjivale su se na pisti s minimalističkim dnevnim kolekcijama

Večer je otvorila Martina Felja te je uz nadolazeću kolekciju pokazala i posebno izdanje vjenčanica. Haljine, zaštitni znak poznate dizajnerice, i ovoga su puta osnova kolekcije, a osim što se u dnevnoj varijanti mogu kombinirati s elegantnim i ženstvenim kaputima, odlično funkcioniraju i u večernjoj varijanti uz raskošnije modne dodatke.

Prvi put svoju je odjeću na Perwoll fashion.hr-u sinoć predstavila i mlada Ana Jagić s brendom Hedra design, čija je kolekcija inspirirana sportskim automobilima te prožeta kontrastima - strogo geometrijskim krojevima suprotstavljeni su ručno nabrani ili šišani dijelovi.

Kontrasti su vidljivi i u kolekciji koju je predstavila Vesna Sposa, a kojom dominiraju vjenčane i večernje haljine izrađene od svilene tkanine i čipke. Poseban je naglasak na čipkastim aplikacijama, sedefastim ukrasima i sjajnim perlicama.

Modni brend Obekei predstavio je opuštenu i ležernu kolekciju za mlade inspiriranu ljetnim glazbenim festivalima. Crop topovi i prozirni dresovi idealni su za dnevno-večernje kombinacije.

Modna dizajnerica Kristina Burja, koja se krije iza brenda Krie design, iznijela je kako zamišlja moćnu ženu koja svojim stilom izražava stav i snagu. Predstavljeni su kaputi i prsluci od krzna, kožne jakne, suknje i haljine. Njezina inspiracija su i dalje krila koja simboliziraju slobodu i mogućnost istraživanja nepoznatog.