KOJOJ BOLJE STOJe

Milu Horvat i Juditu Franković osvojile hlače od 300 kn

24.05.2017 u 10:02

Bionic
Reading

Popularnim kuloticama, koje su unazad nekoliko sezona omiljeni komad u garderobi mnogih zaljubljenica u modu, nisu odoljele ni dvije poznate Hrvatice

Atraktivna sportska novinarka Mila Horvat i naša poznata glumica Judita Franković, koju smo mogli vidjeti u filmovima 'Ćaća', 'Sonja i bik' i hvaljenoj TV seriji 'Počivali u miru', pojavile su se u istim suknja-hlačama omiljenog high street brenda Zara.

Zgodna Mila, koju nemamo često prilike vidjeti na društvenim događanjima, bila je u središtu pozornosti na predstavljanju novog izdanja usluge MAXtv televizije.

Lepršave kulotice s uzorkom ptica odlično su se uklopile u sportsko-elegantni stil Mile Horvat, a kombinirala ih je s kratkom crnom majicom otkrivši vitak struk.  

Mila i Judita u istim hlačama Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Ovaj stajling koji zaslužuje peticu upotpunile su trendi sandale i moderna frizura s posvijetljenim pramenovima te blagim valovima, koji su apsolutni hit.

Iste suknja-hlače zapale su za oko i Juditi Franković, glumici koja svojim pomaknutim osjećajem za modu redovito plijeni pozornost.

Glumica koja je, premda nije završila Akademiju, svojim talentom i predanošću uspjela osvojiti publiku i kritičare probila se ulogom u filmu Dalibora Matanića 'Majka asfalta', a poznata je i po svojim neobičnim modnim kombinacijama.

Modno osviještena brineta kombinirala je suknja-hlače s odgovarajućim kimonom s velikim remenom te trendi ravnim natikačama. Upečatljiv proljetni outfit lijepo je začinio crveni clutch i crveni ruž, od kojeg se ne odvajaju ni svjetske fashionistice poput Gwen Stefani, Blake Lively i Taylor Swift.