SVI SU JAKO UZBUĐENI

Milorad Dodik šalje avion po Monicu Bellucci

18.01.2013 u 13:02

Bionic
Reading

Slavna glumica sutra će u prijepodnevnim satima sletjeti na aerodrom Mahovljani, gdje će je dočekati i Emir Kusturica, pa će, nakon prijema kod Dodika, odleteti u Višegrad

Monica Bellucci sutra stiže u Srbiju, ali prije nego što dođe u Kusturičin Drvengrad, sletjet će u Banjaluku. Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, šalje po nju vladin avion cesna 525, jer želi da slavna glumica provede nekoliko sati u gradu na Vrbasu,

javlja Kurir.

Slavna glumica sutra će u prijepodnevnim satima sletjeti na aerodrom Mahovljani, gdje će je dočekati i Emir Kusturica, pa će, nakon prijema kod Dodika, odleteti u Višegrad, odnosno u posjet Andrić-gradu.

Srbija željno iščekuje posjet jedne od najljepših žena na svijetu. Već danima mediji pišu samo o tome. Seksi glumica u Srbiji će navodno ostati do 22. siječnja, a posjetit će i Beograd gdje će se susresti sa srbijanskim predsjednikom Tomislavom Nikolićem.

Monica će, podsjetimo, biti gošća na Kusturičinom festivalu Kustendorf. Srbi smatraju kako je njezin dolazak iznimno dobra promocija Srbije u svijetu.

Inače, na festivalu Kustendorf, koji organizira Kusturica, očekuje se dolazak uglednih glumaca i redatelja iz cijelog svijeta poput Bena Zeitlina(SAD), Alekseja Balabanova (Rusija), Mattea Garronea (Italija), Elie Suleimana (Palestina), Petera Gothara (Mađarska) i Audrey Tatou (Francuska).