GLAZBENIK ISKRENO

Micka Jaggera posao spasio nakon tragedije

19.07.2014 u 09:27

Bionic
Reading

Mick Jagger progovorio je o teškom periodu nakon samoubojstva djevojke L’Wren Scott i priznao da ga je spasilo to što se potpuno bacio na posao

Govoreći u NBC-jevom 'Today Showu' 70-godišnji glazbenik Mick Jagger opisao je kako mu je karijera pomogla da se nosi s tragedijom koja ga je zadesila. Naime, njegova 49-godišnja djevojka L’Wren Scott počinila je samoubojstvo u ožujku.

Iza sebe nije ostavila nikakvu poruku pa su mediji spekulirali o financijskim problemima i problemima u vezi s Jaggerom.


Mick Jagger, koji trenutno promovira film ‘Get on up’ čiji je producent, a koji govori o životu soul zvijezde Jamesa Browna, rekao je da je preživio traumatično razdoblje: ‘Ovo je bila jako teška godina, ali vratio sam se u život zahvaljujući turneji sa Stonesima po Europi i radeći druge stvari, primjerice, ovaj film.’

Dodao je i da su mu obitelj i prijatelji bila velika podrška posljednjih mjeseci. Prvi put javno je progovorio o svemu neposredno nakon smrti djevojke kad je izdao priopćenje u kojem je rekao da ‘još uvijek pokušava shvatiti kako je njegova ljubavnica i najbolja prijateljica mogla tako tragično prekinuti svoj život’. Vrlo brzo iza toga Rolling Stonesi su krenuli na dvomjesečnu turneju koju su završili u Oslu.

Mick i Scott su se upoznali na modnom snimanju 2001. godine. Ona navodno nikad nije slušala Stonese i malo je znala o njima. Unatoč financijskim problemima ostavila je devet milijuna dolara vrijedno imanje Jaggeru. Posljednjih mjesec dana mediji pišu da je Jagger u vezi s Melanie Hamrick, 27-godišnjom balerinom.