PLANET RAZUMA I LOGIKE

Merkur u Djevici pomoći će vam donijeti razumne odluke, a najviše koristi imat će Djevice, Bikovi i Jarci

16.08.2020 u 07:56

Bionic
Reading

Dobra vijest za intelektualce, medijske radnike, prijevoznike i trgovce! Merkur će od četvrtka 20. kolovoza do 5. rujna prolaziti Djevicom, znakom čiji je (uz Blizance) vladar. Kada Merkur, planet razuma, logike, ophođenja i prometa, putuje ovim znakom, razumu postaje lakše nadvladati osjećaje i preuzeti vodeću ulogu u odlučivanju. Merkur u Djevici osnažuje intelekt, pomaže u planiranju i poklanja povećanu pažnju detaljima. Takva kombinacija vrlina vodit će vas do odličnih poslovnih rezultata i poboljšane komunikacije

Tijekom ovogodišnjeg prolaska Djevicom Merkur će se nalaziti u povoljnom odnosu s Jupiterom, Saturnom i Plutonom u Jarcu i s Uranom u Biku, a u nepovoljnom samo s Neptunom u Ribama. Ti će planetarni međuodnosi stvoriti izvrsno ozračje za donošenje ispravnih poslovnih ili novčanih odluka. Ujedno će pogodovati praktičnom i konstruktivnom razmišljanju koje može uvelike koristiti u rješavanju profesionalnih, zdravstvenih ili društvenih poteškoća.

Zemljani znakovi lete do uspjeha

Djevice, Bikovi i Jarci naći će se pod najjačom Merkurovom zaštitom. Njima ide u prilog i Sunce, koje će 22. kolovoza ući u Djevicu i dva tjedna u društvu s Merkurom na razne načine pomagati spomenutom trojcu zemljanih znakova. Škorpioni, Rakovi i Ribe više će biti usmjereni na ljubavni nego na poslovni ili obrazovni život. Dok će prva dva znaka dobro iskoristiti jasnoću vizije koju Merkur daruje, Ribe će se često nalaziti u dvojbi i zabludi u pogledu bliskih odnosa.

Blizanci i Strijelci bit će skloni povjerovati neiskrenim ljudima ili netočnim informacijama i stoga povući pogrešne korake u poslovnom ili obiteljskom životu. Izgledno je da će privremeno izgubiti iz vida velike ciljeve i rasipati energiju na trivijalna pitanja. Iako je malo vjerojatno da će napraviti katastrofalne pogreške, preporučujemo ovim znakovima da odgode važne odluke i početke aktivnosti na ostvarenju nauma.

  • +6
Deva Cassel horoskopska je Djevica, rođena je 12. rujna 2004. Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia