KAMENO LICE

Melania Trump već godinama na svakoj fotografiji izgleda isto

19.07.2016 u 11:45

  • +17

Melania Trump

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Osim njegove frizure koja je postojana već godinama, čini se da se još nešto ne mijenja u obitelji kontroverznog američkog bogataša i predsjedničkog kandidata na predstojećim izborima Donalda Trumpa, a to je izraz lica treće po redu gospođe Trump, atraktivne Slovenke Melanije

Lijepa supruga kontroverznog američkog predsjedničkog kandidata Melania Trump već godinama ima isti izraz lica na fotografijama.

Stisnute oči, blago napućene usne i hladan, pomalo gnjevan izraz lica zaštitni su joj znak, a da od njega ne odustaje već skoro dva desetljeća, najbolje govore fotografije iz naše fotogalerije.

Melanijin nepromijenjen izraz lica prvi je primijetio Huffington Post, a bez obzira na to nalazi li se u društvu supruga tijekom političke kampanje, na glamuroznoj zabavi, golf-igralištu, uz sina jedinca ili na modnoj reviji, čini se da nema situacije u kojoj su na 46-godišnjoj ljepotici vidljivi ikakvi znakovi starenja ili pak emocija.

Kamen izraz lica gospođa Trump njeguje već godinama, a u travnju ove godine u razgovoru za GQ opovrgnula je korištenje botoksa.

'Nisam radila nikakve zahvate na svom tijelu. Puno ljudi govori da se podvrgavam kojekakvim zahvatima na licu. No to nije istina. Ništa nisam mijenjala na sebi. Živim zdravim životom i brinem se o svojoj koži i tijelu. Protivnica sam botoksa i injekcija jer mislim da štete licu i da uništavaju živce. Ovakva sam kakva sam i ostarjet ću dostojanstveno kao moja mama', izjavila je zgodna Slovenka.