DAMA U CRNOM

Melania Trump osvaja elegancijom u modnom klasiku

27.10.2017 u 13:02

Bionic
Reading

Prva dama Amerike Melania Trump plijenila je pažnju u Istočnom krilu Bijele kuće, u kojem je dočekala visoke dužnosnike iz suprugova predsjedničkog kabineta

U Istočnom krilu Bijele kuće, namijenjenom društvenim aktivnostima predsjednika, Donald Trump u društvu supruge i kćeri Ivanke održao je govor u kojem se osvrnuo na opioidnu epidemiju, nazvavši ju 'hitnim slučajem u javnom zdravstvu' na državnoj, ali i globalnoj razini.

Poput supruga, Melania Trump iskoristila je priliku obrativši se visokim američkim dužnosnicima u kratkom govoru, a ulogu domaćice u Bijeloj kući ovaj put odradila je u elegantnoj crnoj haljini do koljena s detaljima poput puf rukava i trake oko struka.

  • +6
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: KEVIN LAMARQUE

U posljednje vrijeme uvijek pomno dotjerana Melania može se vidjeti u kreacijama relativno nepoznatih brendova, a ovaj se put odlučila za kreaciju australskog dizajnera Martina Granta, pridruživši joj crne stiletto štikle u špic njezina omiljena dizajnera Christiana Louboutina.

Modnim znalcima nije promaknulo to da vitka prva dama jako voli nositi bezvremenski klasik, malu crnu haljinu koja uz različite detalje, poput nakita ili efektnih cipela, uvijek stvara modni wow efekt.

Zgodna 47-godišnjakinja ne odustaje od formule LBD (little black dress), jer takve haljine lijepo naglašavaju figuru, a idealne su za dnevne i večernje prigode.

  • +6
Modni klasik Melanije Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia