MODNI REZIME

Meghan Markle prošetala kolekciju torbica u vrijednosti od 328 tisuća kuna

02.01.2019 u 12:16

Bionic
Reading

Ulaskom u britansku kraljevsku obitelj, bivša američka glumica Meghan Markle postala je svjetska senzacija, a njezin modni utjecaj zvan 'Meghan efekt' svakim javnim pojavljivanjem dolazi do punog izražaja

Njezini vjerni sljedbenici, međutim, mogli bi imati poteškoća u oponašanju njezina stila odijevanja jer, kako naglašavaju svjetski mediji, samo njezina kolekcija torbica iznosi gotovo 40 tisuća funti, odnosno nešto više od 328 tisuća kuna.

Trudna 37-godišnja vojvotkinja, koja u proljeće ove godine očekuje prinovu s princom harryjem, modnu javnost fascinirala je impresivnom kolekcijom torbi s dizajnerskim potpisom. I dok se kraljica Elizabeta rijetko viđa bez svoje omiljene torbice brenda Launer London, Meghan definitivno preferira uzdrmati stvari po pitanju torbica.

MODNA IKONA DANAŠNJICE

Meghan Markle modno ne griješi, a ovo su njezina najbolja izdanja

Pogledaj galeriju

Uz mainstream brendove poput modne kuće Givenchy, Gucci, Saint Laurent i Dior, Meghan je u protekloj godini favorizirala komade s potpisom britanskih brendova poput Mulberryja i one s potpisom slavne spajsice Victorie Beckham.

Osim skupocjenih torbi, Meghan je u 2018, godini odabirala znatno pristupačnije modele. Na polo utakmici u kolovozu protekle godine, Meghan je viđena s J. Crew clutch torbicom od ratana koja se u prodaji nalazi po 600 kuna, a na jesenskoj turneji Australijom i Oceanijom viđena je s tradicionalnom Masi clutch torbom koju je nabavila na lokalnoj tržnici na Fidžiju.

Svjetski mediji istaknuli su neke od najreprezentativnijih modela torbica s kojima se Meghan Markle mogla ugledati u protekloj godini.

  • +13
Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na prvom kraljevskom angažmanu u društvu kraljice Elizabete, Meghan Markle je proteklog lipnja nosila crnu torbu preko ramena s potpisom modne kuće Givenchy čija cijena iznosi gotovo 7 tisuća kuna, a s najskupljom torbom iz kolekcije istog mjeseca viđena je u posjeti irskom predsjedniku Michaelu Higginsu i prvoj dami Sabini Coyne.

Riječ je o Fendijevom Peekaboo Essentials modelu torbe koja iznosi nešto više od 31 tisuću kuna.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Na prošlogodišnjem izdanju teniskog turnira Wimbledon, Meghan se u druptvu Kate Middleton pojavila s crnom, Altuzarrinom torbicom Ghianda po cijeni od 10 tisuća kuna, a nju je istaknula stajlingom u znaku prugaste košulje i bijelih hlača širokih nogavica.

  • +16
Meghan Markle i Kate Middleton na ženskom finalu Wimbledona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U kolovozu prošle godine na otvorenju izložbe 'Oceania' u Kraljevskoj umjetničkoj akademiji u Londonu crnu haljinu s potpisom Givenchy Meghan je naglasila minijaturnom torbicom clutch od crnog satena koju, poput haljine, potpisuje ova slavna francuska kuća, a njezina cijena iznosi nešto više od 12 tisuća kuna.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na Božić, vojvotkinja od Sussexa javnost je modno impresionirala pojavom u tamnoplavoj kombinaciji za koju je, od glave do pete, zaslužna slavna Victoria Beckham. Spomenuto izdanje Meghan je naglasila takozvanom Powder Box torbicom s potpisom bivše spajsice koja se u prodaji nalazi po cijeni nešto višoj od 12 tisuća kuna.

  • +2
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Početkom prošle godine u sklopu posjeta Walesu, Meghan je formalno izdanje začinila torbom britanskog bredna DeMellier London čija iznosi gotovo 2500 kuna.

  • +27
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U ožujku Meghan je privlačila poglede dolaskom u Westminstersku opatiju u bijelom kaputu i tamnoplavoj haljini Amande Wakely – kombinaciji koju je dodatno naglasila mornarski plavom torbicom imena Darley koju potpisuje britanski brend Mulberry, a iznosi 4500 kuna.

  • +9
Meghan Markle i kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Modnu naklonost koju gaji prema neutralnim, pastelnim bojama, istog je mjeseca dokazala prilikom posjete Belfastu kada je s princom Harryjem uočena sa smeđom torbicom Charlotte Elizabeth u ruci koja se u prodaji nalazi po cijeni nešto višoj od 2 tisuće kuna.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U travnju protekle godine crnu haljinu asimetričnog ovratnika u kojoj se pojavila na prijemu u Kraljevskom aeronautičkom društvu u Londonu istaknula je suptilnom torbicom clutch s potpisom Gucci, a kasnije tog mjeseca ugledana je s takozvanom 'J Box' torbicom clutch s potpisom Jimmyja Chooa čija cijena iznosi gotovo 7 tisuća kuna.

  • +17
Meghan Markle i princ harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U mjesecu lipnju Meghan je modnu javnost najviše zaintrigirala torbicom modela Insignia s potpisom brenda White Metropolitan, a nju je nosila na balkonu Buckinghamske palače u sklopu događanja 'Trooping the Colour'.

  • +30
Meghan Markle prvi put s kraljevskom obitelji na balkonu Buckinghamske palače Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nešto kasnije istog mjeseca puderasto ružičasti komplet s potpisom Prada naglasila je modelom torbe 'Biblioteque' istoimenog brenda, a iznosi nešto više od 10 tisuća kuna.

  • +2
Meghan Markle, princ Harry i kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Proteklog srpnja dolaskom u Dublin i prilikom susreta s irskim premijerom Leom Varadkarom nosila je torbu tote s potpisom irskog brenda Strathberry koja iznosi 4300 kuna.

  • +19
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.