ZVIJEZDA U NJEMAČKOJ

Meghan Markle pokazala još jedno modno izdanje: Chic stajlingom dominirale su kratke hlače

13.09.2023 u 14:45

Bionic
Reading

Nakon govora koji je održala na novom izdanju Invictus igara u Düsseldorfu, vojvotkinja od Sussexa nazočila je utakmici košarke u invalidskim kolicima između Ukrajine i Australije

Meghan Markle poznata je po istančanom modnom ukusu, a njezine stajlinge nerijetko čine skupocjeni komadi renomiranih brendova. Kada je riječ o modnim kombinacijama najčešće poseže za klasičnim i elegantnim komadima koji suptilno ističu figuru, a za tim provjerenim receptom povela se i na ovogodišnjem izdanju sportskih igara za vojne invalide koje je pokrenuo princ Harry.

Četvrti dan sportskog natjecanja u Njemačkoj protekao je u znaku košarkaške utakmice koju je Meghan uz princa Harryja pratila s tribina okružena navijačima australske momčadi.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Tim povodom servirala je još jedno upečatljivo izdanje u nizu i duhu popularne estetike tihog lukusuza.

Nju je nakon izdanja u pristupačnoj haljini brenda Banana Republic, postigla kombinacijom kremastih komada koji su u paru činili chic komplet.

Riječ je o kardiganu s plavim porubom brenda J.Crew i kratkim hlačama brenda Staud u sličnoj kremastoj nijansi, podebljanim dodatkom crnog remena sa zlatnom kopčom modne kuće Givenchy.

Ispod kardigana luksuznog izgleda nazirao se uski crni bodi, a cjelokupno izdanje začinila je najpoželjnijim slingback cipelama na modnoj sceni.

Riječ je o prepoznatljvom modelu s kapicom koji potpisuje francuski Chanel kojeg posjeduje i u formi balerinki.