STAJLING ZA PETICU

Meghan Markle nosi cool balerinke kakve bi poželjele mnoge zaljubljenice u modu

15.11.2023 u 19:40

  • +6

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Stajliš vojvotkinja od Sussexa uvijek je u korak s trendovima kojima pristupa na svoj način

Bez obzira na to voljeli ih ili mrzili, balerinke su se vratile!

Bivša zvijezda serije 'Suits' Meghan Markle (42) koja redovito briljira svojim modnim kombinacijama, uspjela je učiniti povratnički model obuće još više cool.

Zgodna Meghan u potpunosti je prihvatila ovaj trend te mu je dala posve novu notu odabravši cool model s tankim remenčićem oko gležnja. Tamnokosu glumicu, suprugu princa Harryja, fotografi su ulovili još jednom nevjerojatno chic izdanju u kojem je privukla mnoge poglede.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Glumica je za druženje s prijateljicom Kelly McKee Zajfen odabrala prekrasne balerinke s minijaturnom peticom s potpisom njezinog omiljenog brenda Aquazzura.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Meghan je u potpunosti iskoristila lijep topao dan u Kaliforniji, pa je ovaj cool modni komad koji bi svaka fashionistica poželjela u svojoj kolekciji ravne obuće, upotpunila s chic kratkim hlačama (La Ligne) i udobnim džemperom.

Stajling bez greške nadopunila glamuroznim Celine sunčanim naočalama i tankim crnim Givenchy remenom, a ovu je modnu kombinaciju zaokružila velikom crno-bijelom prugastom torbom Cesta Collective, dok su dugu kosu skupila u ležeran konjski rep.

Inače, Cesta Collective je opisana kao 'brend temeljen na misiji' koji 'nastoji imati pozitivan društveni učinak promicanjem ravnopravnosti spolova i ekonomskog osnaživanja, kroz vesele, etički izrađene dodatke'.