MODNI UZOR

Meghan Markle efekt trese Hollywood: Slavna glumica kopirala stajling lijepe vojvotkinje

21.08.2018 u 12:48

Bionic
Reading

Kolika je obožavateljica nove članice britanske kraljevske obitelji, holivudska glumica Jennifer Garner dokazala je modnim odabirom u povodu svečane ceremonije dobivanja zvijezde na holivudskoj Stazi slavnih u Los Angelesu

Bivša supruga glumca Bena Afflecka dočekala je zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih u haljini Barwick s potpisom francuskog dizajnera Rolanda Moureta. U identičnoj haljini uoči kraljevskog vjenčanja uočena je novopečena vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle prilikom dolaska u hotel Cliveden House u pratnji majke Dorije Ragland.

  • +6
Meghan Markle i Doria Ragland stižu pred hotel Cliveden House Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da je velika obožavateljica bivše američke glumice, 46-godišnja Jennifer Garner dokazala je u svibnju uoči Meghanina vjenčanja s britanskim princem Harryjem objavom fotografije snimljene 2004. godine na setu filma 'Od klinke do komada'.

  • +10
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na spomenutoj fotografiji Garner pozira u vjenčanici u društvu filmskog kolege Marka Ruffala, viseći na žicama tijekom snimanja romantične komedije.

'Harry i Meghan, ako ste u potrazi za statistima, Mark Ruffalo i ja smo vam na raspolaganju', napisala je Jennifer ispod fotografije uz hashtag #congratulationsharryandmeghan.