HUMANITARNA AKCIJA

Medeki za medeke - revija filmova o životinjama u kinu Europa

10.09.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Udruga prijatelja životinja MijauVau, pod pokroviteljstvom Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo, u kinu Europa u subotu, 15. rujna, organizira akciju prikupljanja sredstava za izgradnju nastambe za medvjede u Zoološkom vrtu grada Zagreba

U dvorani kina Europa posjetitelji će imati priliku pogledati filmove o životinjama, a prihod od ulaznica u cijelosti se uplaćuje za izgradnju nastambe. Continental film je za tu prigodu, kao pokrovitelj ustupio sljedeće filmove:

Put rata (War Horse) - redatelj Steven Spielberg; nominiran u kategoriji najboljeg filma godine na ovogodišnjim prestižnim filmskim nagradama Oscar.

Medvjedić Winnie (Winnie the Pooh) - animirani film, sinkroniziran na hrvatski jezik; kao stvoren za najmlađu publiku.

Čuvar životinja (Zookeeper) - obiteljska komedija o čuvaru zoološkog vrta kojem životinje iz vrta pomažu u ljubavnom životu.

Program Revije filmova i medo-eventa:
Gdje? Na cijelom Cvjetnom trgu i u atraktivnom prostoru kina Europa.
Kada? Subota, 15. rujna, od 10 do 22 sata.
Voditelj: Boris Mirković

Program će se odvijati na pet pozornica. U kinu se prikazuju filmovi, u predvorju za najmlađe - crtići i igraonice, na pozornici kina ( 1. kat) - Kazalište lutaka - Umišljena mišica, na maloj pozornici ispred kina - edukacijski program o odgovornom držanju životinja i zabavni program. Cijeli Cvjetni trg bit će mjesto druženja ljubitelja životinja.

Posjetitelje osim bogatog programa, očekuju i brojne nagradne igre. Udruga prijatelja životinja MijauVau, koju su osnovali Boris Mirković i Gordana Vukres, svoj rad usmjerila je edukaciji o odgovornom ponašanju prema životinjama. A ovo je samo jedan od evenata u kojima će ova udruga konkretnim akcijama prikupljati sredstva za one životinje kojima je potrebna pomoć.

Pridružite se u humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za nastambu za medvjede. Godinama nas medvjedi u ZOO-u oduševljavaju, vrijeme je da mi razveselimo njih!