PLANETARNI TRANZIT

Mars ulazi u Jarca, a to će se najpovoljnije odraziti na Bikove, Djevice, Ribe i Škorpione

31.12.2023 u 07:32

Bionic
Reading

U četvrtak 4. siječnja, planet Mars ulazi u Jarčev dio ekliptike, unoseći dodatnu notu upornosti i nepokolebljivosti u ambicije svih znakova. S ovom nabujalom energijom, moglo bi vam biti lakše dovršiti zadatke i suočiti se s novim izazovima

Idućih šest tjedana, do 13. veljače, bit će izvrsno vrijeme za napredovanje. Mars je planet akcije i kad se on uključi u radnju, scenarij se odigrava brže. Mars je junak koji se bori za pobjedu bez obzira na sve. Zamislite li ovaj planet kao povijesnog ili izmišljenog junaka, Mars u Ovnu bio bi Leonida, u Lavu Superman, u Škorpionu Batman, a u Jarcu James Bond.

Tri su znaka u kojima je Mars istaknut: Ovan, Škorpion i Jarac. S tim se znakovima najbolje razumije. U astrološkom žargonu, kaže se da je Mars u Jarcu egzaltiran, odnosno uzvišen, uzdignut. To znači da u ovom znaku ima snažno i pročišćeno djelovanje.

Pogledaj detaljni horoskop

Mars je u Jarcu fokusiran, učinkovit i jasan. Ne gubi vrijeme i ne opterećuje se estetskim dojmom, suvišnim alatima ni pomagačima. Nalazi se na misiji i kani je privesti uspješnom završetku, ali je i dovoljno mudar da zastane i odustane ako mu stvarnost to nalaže.

Mars uspješno surađuje s Jarcem jer se izravna priroda ovog planetarnog božanstva može uspješno upregnuti u ostvarenje precizno definiranih ciljeva, koji su Jarčev specijalitet.

  • +7
Irina Shayk je Jarac, rođena je 6. siječnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Cilj može biti kratkoročan fizički izazov ili složen plan koji iziskuje ono najbolje od vas.

Uskladite svoj stil rada s Marsom u Jarcu da postignete najbolje rezultate. Budite odgovorni, držite se pravila, poštujte tuđe i čuvajte svoje granice. Izradite proračune, odvagnite prednosti i mane plana, a kad ste dovršili pripreme postupite u Marsovom stilu - odvažno i direktno.

  • +3
Penelope Cruz je Bik, rođena je 28. travnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj je planetarni tranzit najpovoljniji za Bikove, Djevice, Ribe i Škorpione. Povoljan je i za Jarce, pod uvjetom da poduzimaju samo proračunate rizike i balansiraju hrabrost s oprezom. Rakovi, Ovnovi i Vage više će se sukobljavati i iscrpljivati, naročito do 20. siječnja, do kad će i Sunce biti u Jarcu.

  • +6
Sofia Vergara je Rak, rođena je 10. srpnja 1972. Izvor: Profimedia / Autor: GAMR/VASQUEZ / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA