DUH I TIJELO

Mario Valentić voli zdravo

01.12.2014 u 11:35

  • +18

Polleo sport

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo/Polleo sport

Bionic
Reading

U središtu Rijeke otvorena je prodavaonica prvog i najvećeg hrvatskog lanca trgovina sportskom prehranom i opremom Polleo Sport, a među brojnim gostima bili su Mario Valentić i Andrej Kramarić, 'Bijele udovice' Mario Lipovšek i Davor Jurkotić, a otvaranje su uljepšale i košarkašice KK Rijeke

Prvih stotinu kupaca u novoj prodavaonici razveselili su darovi, nagradne igre i fotografiranje s poznatim osobama, poput najutjecajnijeg hrvatskog fitnes-trenera Marija Valentića, koji je i ambasador Polleo Sporta pa je kupcima pomagao i savjetima. Otvaranje Polleo Sporta došle su podržati i riječke nogometne zvijezde Andrej Kramarić i Ivan Tomečak.


'Ponosim se što je uprava Polleo Sporta odabrala naš grad, mog suigrača Ivana i mene osobno kao dokaz svega što ovaj lanac nudi. Ovo nije još jedna trgovina sportske opreme i prehrane, ovdje se prodaje nadahnuće, a u to se možete i sami uvjeriti prilikom razgovora sa stručnim osobljem u prodavaonici', istaknuo je Andrej Kramarić, trenutačno najubojitiji hrvatski napadač i jedan od najboljih golgetera Europe.

Među brojnim gostima bili su i TV reporter i pjevač Davor Garić te 'Bijele udovice' Mario Lipovšek i Davor Jurkotić te košarkašice KK Rijeke.