LADY GAGA

'Marina Abramović odvikla me od droge'

08.11.2013 u 21:43

Bionic
Reading

Pevačica je u intervjuu za britanski magazin Attitude otkrila da je neprestano pušila marihuanu kako bi ublažila bol koja se pojavila nakon operacije kuka

Lady Gaga zaradila je početkom godine ozbiljnu povredu kuka zbog koje je otkazala 25 koncerata. Nakon operacije patila je od intenzivnih bolova te je posegnula za marihuanom koja bi ju, kaže, otupila.

'Pušila sam neprestano marihuanu preko dana. Bolovi su bili prejaki i ubrzo je prešlo u naviku', kazala je glazbenica te objasnila da je naglo prestala s konzumacijom nakon što je intervenirala njena dobra prijateljica, srpska 'baka performansa', umjetnica Marina Abramović.

'Boravit ćeš kod mene i jesti, konzumirati samo umjetnost. Nema televizije, ni kompjutera, ni marihuane, ni hrane', bila je rezolutna Abramović koja je time postigla da se Lady Gaga naglo odvikne od marihuane.

'I dalje pušim pomalo noću, radi zabave, a ne da bih izdržala. U tome je razlika. Marina je bila jedina osoba koja me je mogla natjerati na to', zaključila je pjevačica.