NOVI TREND

Manekenke trudne jedna za drugom

16.07.2009 u 07:00

Bionic
Reading

Tko kaže da menekenke ne žele zatrudnjeti zbog bojazni da će im tijelo postati manje savršeno, a karijera doći 'na led'? Upravo suprotno, trudnoća je zahvatila modne piste, pa se trbuščićima mogu pohvaliti Ljupka Gojić, Adriana Lima, Gisele Bündchen, Heidi Klum i Karolina Kurkova

Adriana Lima jedna je od najaktivnijih trudnica među manekenkama
Karolina Kurkova na događanju u svibnju, u četvrtom mjesecu trudnoće

Lijepe, mlade, uspješne i – trudne. I kako kažu, nikad sretnije. Niti se boje za svoj izgled, niti za uspješne karijere. Najčešće se tijekom trudnoće pojavljuju na svim bitnim modnim događanjima, ponosno pozirajući pred kamerama i fotografima sa svojim trbuščićima. Odjeća koju nose seksipilna je, uska, ističe obline. Za svaku pohvalu, ne naravno za to pojavljivanje u javnosti, već za razbijanje mita da s trudnoćom prolazi ljepota i staje karijera.

Hrvatska manekenka koja se ljepotom proslavila i u svijetu, 27-godišnja Ljupka Gojić, već je neko vrijeme izjavljivala da jedva čeka postati majkom. Ta joj se želja ostvarila, što su otkrile njezine kolegice iz zagrebačke modne agencije Talia model. Još čekamo što će sama ljepotica reći o drugom stanju.

Trudna je i29-godišnja Gisele Bündchen, najbolje plaćeni model na svijetu, koja svoje prvo dijete očekuje sa suprugom Tomom Bradyjem. Da ju je trudnoća u svakom pogledu ispunila, govori njezina izjava za People magazine: 'Smatram da je obitelj osnova svega i upravo ona me ispunjava osjećajem najveće sreće i zadovoljstva.' Rodit će početkom iduće godine.

Trudnoćom se ovih mjeseci naveliko hvali brazilska manekenka Adriana Lima, koja očekuje svoje prvo dijete sa srpskim košarkašem Markom Jarićem. Nedavno je Adriana kao zaštitno lice Victoria's Secreta blistala u haljini boje zlata na promociji novog parfema Sexy Little Things Noir, ispod koje se nazirao trbuščić.

Prije par dana bila je zvijezda večeri u jednom njujorškom muzeju, gdje je Louis Vuitton organizirao party u povodu 40 godina od slijetanja ljudi na mjesec. Svi su se gurali oko trudnice, umjesto oko Buzza Aldrina, drugog čovjeka koji je kročio na Mjesec kao član misije Apolo 11.

Najsvjetliji primjer među manekenkama definitivno je Njemica Heidi Klum, koja već ima troje djece – Leni (5), Henryja (3) i Johana (2). Trudna je četvrti put i očekuje drugu djevojčicu krajem godine, sa suprugom, pjevačem Sealom.

I dalje se šali na svoj račun i kaže da u četvrtoj trudnoći izgleda bucmasto poput Bude. 'U svakoj se trudnoći osjećam odlično, čovjek se navikne na promjene na tijelu', izjavljuje Heidi na medijske upite.

Nakon svake trudnoće, uz malo truda, brzo vraća tijelo u top formu, pa je tako primjerice pozirala za Victoria's Secret samo dva mjeseca nakon rođenja drugog djeteta!

Svježa vijest iz svijeta top modela je i trudnoća Karoline Kurkove, 25-godišnjeg češkog modela. Trudna je šest mjeseci s prvom bebom koju čeka sa zaručnikom, redateljem Archiejem Druryjem. Karolinu ćemo uskoro moći vidjeti i kao glumicu u novom filmu 'G. I. Joe: The Rise of the Cobra'.