MALE TAJNE

Manekenka Taylor Hill ispričala kako su je otkrili

25.06.2017 u 13:44

  • +12

Taylor Hill snimila katalog za Victoria's Secret

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Supermodel Taylor Hill jedva je punoljetna, a već iza sebe ima niz godina rada u modi

Prilično je neobično kad 21-godišnja djevojka ima sedam godina radnog iskustva, no to je svijet mode. Taylor Hill otkrivena je slučajno na ranču u blizini svoje kuće gdje se fotograf koji je zabunom mislio da su ona i njena sestra manekenke.

Za sve one koje zanimaju mali detalji o mladoj manekenki iz Colorada: Taylor obožava izlaske sa curama, a kad želi odmor od manekenskog života otvori vrećicu čipsa i mazi svog labradudla. Njen profil na Instagramu ima osam i pol milijuna obožavatelja, no još uvijek je prilično prizemljena.

Za održavanje ljepote koristi samo organsko ulje od kokosa. Još uvijek je vesele trikovi modnih majstora poput zagrijavanja uvijača trepavica fenom što ih održava povijenima duže nego inače.

Kad ne radi, Taylor Hill obično nosi kosu u punđi, a kad ima vremena koristi masku za kosu. Njenu i kosu cijele obitelji šiša mama koja je svojevremeno radila kao frizerka.

Mlada manekenka vježba pilates, a kad se priprema za reviju donjeg rublja to čini svaki radni dan, dva puta dnevno, po oko pola sata. Prehrana joj se sastoji od puno piletine i proteinskih napitaka. Kad stigne, voli si sama nešto skuhati.

Među idolima su joj Cindy Crawford, Christy Brinkley i Christy Turlington, a jedno od najdražih iskustava bilo joj je upoznati i razgovarati s Gisele Bündchen.

Autor: YouTube