MISTER ZAVODNIK

Maneken Filip Kleva dobio ulogu u filmu 'Seks i grad'

01.09.2009 u 09:34

Bionic
Reading

Maneken Filip Kleva prvi je Hrvat koji je dobio ulogu u nastavku kultnog filma 'Seks i grad', u kojemu bi trebao glumiti muškarca koji je predmet žudnje Kim Catrall koja tumači Samanthu

Naime, Filip je dugo čekao odgovor, a sredinom ovog mjeseca je saznao da je prošao, premda još uvijek ne zna nikakve detalje, doznaje Nacional. Koliko mu je poznato, riječ je o jako uzbudljivom, ali i izuzetno napornom poslu jer produkcija nalaže da se snima deset sati dnevno, a neke se scene uistinu moraju ponavljati puno puta.

Zanimljivo je i da se od četiri Njujorčanke, Filipu Klevi najviše sviđa upravo lik Samanthe.

U središtu zbivanja nastavka filma bit će ponovno četiri prijateljice.

Ipak, Kristin Davis, jedna od glavnih glumica u serijalu i filmu 'Seks i grad', otkrila je da će novi nastavak filma o četiri Njujorčanke biti sasvim drukčiji od prvog filma. Filmska ekipa neće se mijenjati, tako da će uz Kirstin zaigrati Kim Cattrall, Cynthia Nixon i, naravno, Sarah Jessica Parker.

Filip Kleva osvojio je titulu Mister International 2005, bavi se manekenstvom, ali i glumom. Svoje glumačko znanje usavršavao je upravo u New Yorku, gdje su ga vjerojatno zamijetili producenti kultne serije.