SVI SU GLEDALI U NJU

Mamac za poglede: Kylie Jenner u reflektirajućem stajlingu bilo je nemoguće ne primijetiti

17.11.2020 u 09:48

Bionic
Reading

Sestre iz klana Kardashian-Jenner svakim danom intrigiraju javnost svojim izgledom i stajlinzima koji su uvijek pomno osmišljeni do posljednjeg detalja. O njihovim odjevnim kombinacijama brinu najbolji stilisti koji za paprene iznose odabiru stajlinge za svaki događaj u danu, za svaki dan u tjednu. Iako se njihovi stilovi međusobno razlikuju, sve sestre vole outfite koji odišu seksepilom, a najmlađa članica obitelji, Kylie Jenner, radi to možda i najbolje od svih

Beauty mogulica Kylie Jenner jedna je od najutjecajnijih ikona stila današnjice. Što god odjene automatski postane predmet požude djevojčica i žena diljem svijeta.

Osim njezina zvjezdanog statusa, za to je zaslužan istančan osjećaj za modu koji je postepeno brusila od malih nogu, a svemu je doprinio i obiteljski reality show 'Keeping Up with the Kardashians', kojemu je došao kraj poslije 19 sezona emitiranja.

  • +3
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavna Jennerica stoga ne može napraviti ni korak bez paparazza. Iako se trudi svim silama proći neprimijećeno, to joj ne polazi od ruke, a pogotovo je nemoguće ne uočiti je na cesti kada odjene stajling poput onog koji je nedavno nosila.

23-godišnja ljepotica plijenila je pažnju poput magneta na ulicama Beverly Hillsa odjevena u crveni satenski top i reflektirajuće narančaste hlače s potpisom brenda LaQuan Smith. Slavna brineta velika je zaljubljenica u perike pa je na jednu večer odlučila postati plavuša, a već sutra će se vrlo vjerojatno vratiti svojoj prirodnoj boji kose.