SVE ZA DOBRU FOTKU

Kylie Jenner u donjem rublju i u kadi ispunjenoj ružinim laticama najavila svoju novu beauty kolekciju

11.11.2020 u 09:50

Bionic
Reading

Ljubiteljice kozmetike Kylie Jenner zadovoljno trljaju ruke. Slavna poduzetnica, reality zvijezda i vlasnica beauty carstva Kylie Skin i Kylie Cosmetics najavila je novu kolekciju Rose Bath Collection koja je dostupna od 12. studenog, a za potrebe nove kampanje slavna Jennerica se razodjenula i pozirala u zavodljivom izdanju

Beauty mogulica Kylie Jenner je za nadolazeće blagdane svojim fanovima pripremila brojna iznenađenja. Osim adventskog kalendara prepunog beauty poslastica, slavna reality zvijezda će u četvrtak, 12. studenog predstaviti novu kolekciju s potpisom svog brenda Kylie Skin.

Kako i samo ime govori, Rose Bath Collection bit će u znaku ružičaste, a glavne zvijezde kolekcije su kupka s mjehurićima od ruže⁠, ružine soli za kupku⁠ i piling za tijelo ruže⁠.

Kako se opušta u svoja četiri zida, slavna ljepotica pokušala je dočarati svojim obožavateljima pozirajući u mramornoj kadi ispunjenoj do vrha ružičastim ružinim laticama, odjevena samo u satenski body.

Kylie je svoju novu kolekciju najavila na Instagramu i web stranici brenda Kylie Skin, a njeni obožavatelji nisu krili koliko su uzbuđeni zbog ovih beauty noviteta.

Nova kolekcija, uključujući i dvije svijeće, prodavat će se po cijeni od 870 kuna, a ako je suditi prema svim dosadašnjim kolekcijama, vrlo je vjerojatno da će se razgrabiti istog dana.