GROZNICA POČINJE

Mala škola kupovanja na sniženjima

27.12.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Božić je prošao i došao je opet 'onaj' dio godine. Sniženja! Kako se dočepati baš one haljine na koju ste čekali cijelu sezonu? Izvolite nekoliko naputaka

Kako se ne biste izgubili u plimi sniženja koja samo što nisu poplavila gradove, podsjećamo vas:

1. Sniženje iskoristite odmah prvi dan
Ako nešto već mjesecima želite imati u svom ormaru, neće vam biti teško svu snagu usmjeriti na trk do dućana već prvog dana rasprodaja. Još ako nosite broj 38 ili 40, znajte da se upravo on najbolje prodaje i da morate brzo djelovati.

2. Napravite popis željenih stvari
Napišite listu stvari koje želite i trebate, tako neće dolaziti u iskušenje da na sniženju kupujete sve i svašta jer su to često stvari koje žene poslije nikada ne odjenu.

Možete i ovako...
3. Napišite gdje, kada i što kupiti
Rasprodaje često kreću u isto vrijeme u većini lanaca ulične mode, no to nije pravilo. Saznajte na vrijeme kada počinju rasprodaje i sve si to zapišite.

4. Internet je opcija
Internet kupnja je odličan izbor ako ne možete podnijeti gužve ispred garderoba i na blagajnama. Možda nije isto kao kad famozno zazvoni kasa i prodavačica vam pruža vrećicu, ali mnoge prednosti su nepobitne. I na internetu se stvari brzo prodaju kad su snižete, stoga ne čekajte, već i tu budite prvi!

5. Ne nećkajte se
Drugi val sniženja doći će, ali do tada, imajte na umu, polako nestaju brojevi, boje. A tada se stvari kompliciraju. Ljudi su spremni obići sve dućane nekog brenda po gradu i šoping centrima ne bi li negdje ostao komad odjeće koji su si zacrtali, a to definitivno želite izbjeći!