HIDRO MOTO

Makaršta, poplava ne može ništa Kawasakiju!

09.01.2014 u 13:00

Bionic
Reading

Kad znamo da je već i mokra cesta opasna za motocikliste, što kažete na ovog Nizozemca u vodenoj bujici? On je naletio na pravu poplavu na autocesti, a onda, mrtav-hladan, hrabro projurio kroz vodu

Na poplavu je naletio vozeći se autocestom A28 blizu Zwollea u Nizozemskoj. Kako sam tvrdi, vraćao se svojim Kawasakijem ER6 s vikend vožnje kad je počelo padati. Oko 30 kilometara od kuće naletio je na poplavljeni dio ceste i sve snimio.

Kapa dolje za prisebnost. Ne samo da se nije uspaničio, nego je cijelo vrijeme upravljao i korigirao putanju. Na nekim mjestima čini se da je voda bila do koljena pa pohvale idu i Japancu koji nije stao iako je bio zaliven do volana. U jednom trenutku vozač ga čak potapša po rezervoaru.

Iako je ovaj bajker pokazao da možete proći motociklom i kroz ozbiljnu vodu, ovo nikome ne bismo preporučili. Provjerite što se dogodilo Amerikancu iz Colorada koji je enduro motociklom pokušao napraviti nešto slično (ako nemate vremena, znajte da mu je bujica odnijela motocikl, a on se jedva spasio).