ZA SVAKI DAN

Majica s hrvatskim potpisom koja ide uz svaku krpicu

09.02.2016 u 11:16

  • +6

Street style avantura s Alduk potpisom

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Ivan Alduk ima puno razloga za slavlje, posebno što je sve oduševio prelijepim haljina za Elin i Janicu Kostelić na premijeri filma u Los Angelesu o našim najuspješnijim hrvatskim skijašima, a nova street style majica sigurno će jako brzo pronaći svoje poklonice

Poznati modni dizajner Ivan Alduk tako sada predstavlja posebno osmišljenu i ilustriranu majicu u suradnji s modnim web-shopom Šaptač cipelama. Radi se o ograničenoj seriji majica koje su okosnica svakog dobrog stylinga. Popularni sweater prikazuje slatku, ali buntovnu djevojčicu koja ne igra po tuđim pravilima već sama kreira svoja pravila igre. Print za majicu kreiran je u suradnji s ilustratoricom Mayom Beus, koja je između ostalog radila i za časopis Vogue što ovom projektu daje dodatnu modnu čar.

Kombiniran uz traperice i tenisice ili pak uz suknju i visoke pete, novi sweater ALDUK osvojit će vas na prvu i lako vam se uklopiti u stil. Kompletno je proizveden u Hrvatskoj, od stopostotnog pamuka i ekoloških boja, a dostupan je u limitiranoj seriji.

'Ovo je bio jedan od projekata koji sam napravio s velikim guštom jer doista volim kada neka ideja i proizvod zaživi na cesti i u svakodnevnim prilikama, a ovo je upravo takav model majice koji se idealno kombinira za školu, faks, posao ili izlazak. Moda je u ovom slučaju jako demokratična jer se majica dizajnirana i proizvedena u Hrvatskoj može nabaviti po cijeni od 359 kuna putem stranice saptac.hr', izjavio je dizajner Ivan Alduk.