UŽIVA PUNIM PLUĆIMA

Maja Šuput u naručju drugoga

10.12.2013 u 15:06

  • +2

Maja Šuput na probama Footloosea

Izvor: Promo fotografije / Autor: Footloose

Bionic
Reading

Maja Šuput, Mario Valentić i Bojan Jambrošić zvijezde su hita koji nas za nekoliko dana očekuje u Zagrebu

Maja Šuput spremna je za svoj prvi kazališni poljubac. Pripreme za senzacionalni glazbeni i plesni spektakl 'Footloose' privode se kraju, a neponovljiva izvedba glazbene uspješnice uz neviđenu svjetsku produkciju koja će vas ostaviti bez daha te dva velika ekrana s titlovima na engleskom jeziku očekuju vas 18. prosinca od 19.30 sati u KC-u Dražen Petrović.

'Gluma je oduvijek bila moj dugogodišnji san koji se sada ostvario. Ovo je za mene jedinstvena prilika da se okušam u još nečemu što volim te zato svakodnevno naporno vježbam i trudim se opravdati povjerenje koje mi je pruženo. Nestrpljivo iščekujem svoju prvu kazališnu izvedbu i pozivam sve na nezaboravnu večer u Ciboni', izjavila je glazbenica Maja Šuput, otkrivajući da se potpuno predala probama.

U trenirci i opuštenom izdanju, bez trunke šminke, Maja Šuput je uživala u novim izazovima.

Mladi izvođači, talentirani pjevači, glumci i plesači, od kojih su neki dogurali i do finala popularnog showa 'Supertalent', do sada su oduševili preko 100 tisuća gledatelja, a u KC-u Dražena Petrovića očekuje nas produkcija svjetskih razmjera: gledatelji će na dva velika ekrana moći pratiti izvedbu uživo uz titlove na engleskom jeziku. Svi gledatelji imat će priliku upoznati sve izvođače, fotografirati se s njima i dobiti autogram.

Svi oni koji s nestrpljenjem očekuju ovu jedinstvenu i neponovljivu izvedbu mnoštvo zanimljivih trenutaka glazbenog i plesnog spektakla moći će pogledati već u petak 13. prosinca u 17 sati na Trgu bana Josipa Jelačića, na kojem ih očekuje nastup sjajne postave glumačkih i glazbenih zvijezda.

Ulaznice za jedinstvenu izvedbu 18. prosinca od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 90, 100 i 120 kuna u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra (pon – pet od 15 do 19 sati, vikendom od 12 do 16 sati).