NEVALJALA I U STIHOVIMA

Maja Šuput: S kime spavam, kog se tiče

13.09.2011 u 09:49

Bionic
Reading

Maja Šuput snimila je spot za naslovnu pjesmu novog albuma 'Nevaljala', a mi vam donosimo na uvid fotke sa snimanja i riječi pjesme

Pripreme za realizaciju spota trajale su dva tjedna, dok je samo snimanje trajalo dva dana. Prvi dan snimanje je bilo na Pagu, a dio se snimao u helikopteru iznad Novalje i Paga, dok se drugi dan snimanje nastavilo u Loparu na Rabu, na privatnom ranču, idiličnoj plaži i na luksuznoj jahti.

Shodno naslovu i riječima pjesme, Maja je u spotu odglumila nevaljalu djevojku, pa se prema scenariju i potukla s glavnom konkurenticom. Spot, čija premijera će se održati na promociji albuma 22. rujna, kada će Maja ujedno proslaviti i svoj 32. rođendan, snimljen je u režiji Dejana Miličevića.

Glazbu potpisuje Branimir Mihaljević, a autorstvo nad riječima pjesme Antonija Šola. Kod potonjih, ispričavamo se čitateljima imalo osjetljivim na hrvatski pravopis, kojima će mnoge riječi, rječnički i stilski konstrukti gristi oči, no poštujući autorska prava nismo intervenirali u tekst te vam ga donosimo u originalu.

Nevaljala

Što ona ima da ja nemam
pokaži mi i odmah mijenjam
i biću posesivna
biću sve što treba

Kažu da sam ja
nevaljala, nevaljala, nevaljala
da sam drska i
bezobrazna, bezobrazna jesam pa šta
ne dam što je moje
tuđe prokleto je
takva sam ti ja
kad ona je ta što te otima

Gdje god da pođem kruže priče
s kime spavam kog' se tiče,
zao prati me glas,
ali ne dam na nas

Maja Šuput: Nevaljala