CRO A PORTER

Maja Šuput: Izbijeljenim zubima idem u lov na frajere

08.10.2009 u 23:23

Bionic
Reading

Danijela kaže da je sretna žena te ne razumije zašto ljude zanima kada će se udati za Grašu jer su trenutno jako sretni i zadovoljni

Na otvorenju Cro A Portera sve se vrtjelo uglavnom oko mode, dok su poznati iz prvih redova gledališta pokušavali doći do izražaja. Tako su se u zvjezdanoj gužvi našli Luka Nižetić, Mila Elegović, Ivana Kovač, Neven Ciganović, Nenad Korkut te glumice Marija Borić i Ivana Roščić. Maja Šuput nam je u razgovoru otkrila da neće pratiti modni događaj ostalih dana jer pjeva po svadbama, a također se nada da će izbijeljenim zubima osvojiti novog frajera.

Otvorenju modnog spektakla prisustvovala je i Danijela Martinović koju nemamo prilike često vidjeti u Zagrebu. Otkrila nam je da su ona i Petar Grašo presretni u vezi te da ne razumije zašto ljudi imaju stalnu potrebu znati kad će se njih dvoje vjenčati.

'Jako sam sretna! Mogu reći da radim ono što želim. Što se tiče ljubavi, također sam sretna. Petar i ja smo zadovoljni svojom vezom, a ljude će uvijek zanimati tuđi životi', kazala je Danijela.

Maja Lena Lopathny također je došla na otvorenje modnog događaja te otkrila da će, poput majke, krenuti u glumačke vode. Što se tiče ljubavi, Maja je zadovoljna jer je više od dvije godine sretno zaljubljena', kazala je.