ŽIVOT GLEDA DRUKČIJIM OČIMA

Maja Lena Lopatny progovorila o novim životnim iskustvima

17.10.2012 u 15:23

Bionic
Reading

Simpatična Maja Lena Lopatny postala je voditeljica emisije 'Želje i pozdravi' na Jabuka TV-u, što joj je pravi izazov. Maja govori zašto se često zaljubi, i tri puta dnevno, što ju je ojačalo te tko joj govori da je ista Hurem

Jesi li imala veliku tremu prije emisije?
Iskreno, nisam baš imala preveliku tremu jer sam odlučila da neću razmišljati o tome dok emisija ne krene. Znala sam, ako počnem previše razmišljati kako i što, da će me 'pojesti' trema. Ovako je nekako ispalo najbolje. Naravno, kad su mi iz režije rekli da emisija kreće za minutu, da me primila trema, ali sam je brzo savladala.

Kakvi su bili komentari?
Komentari su zaista bili pozitivni. Ljudi su mi rekli da djelujem veselo i da je super što sam toliko opuštena. Teško je imati režiju u uhu i istovremeno ostvarivati komunikaciju s ljudima pa su me upozorili da pripazim na ponavljanje riječi.

Kako je došlo do suradnje i jesi li morala na audiciju?
Prošla sam audiciju i u tom trenutku sam bila presretna.

Je li ti Survivor pomogao da se oslobodiš straha od kamere?
Survivor mi je puno pomogao da se oslobodim straha od kamere, ali to se ipak ne može se uspoređivati s vođenjem programa, jer u Survivoru si privatna osoba, a tijekom vođenja emisije se trudim biti profesionalac.

Jesi li sretna zato što ljudima možeš popraviti dan dragom pjesmom?
Uvijek kad sam tužna pjesme me dignu i razvesele i to je jedan od mojih načina na koje iz tužnog stanja prijeći u veselo, tako da se nadam da ću svoju pozitivnu energiju prenijeti na druge i uz pjesme im uljepšati dan.

Jesi li upoznata sa zagorskim narodnim popevkama?
Iskreno, ne baš, ali sigurno ću ih vrlo dobro upoznati tijekom vođenja emisije.

Što je rekla mama?
Mama je prezadovoljna. Rekla je da su se ona i baka poslije svakog mog bloka zvale i razgovarale o tome kako uopće nemam tremu i kako su ponosne.

Nedavno si proslavila 21. rođendan - jesi li zrelija?
Mislim da me svako životno iskustvo čini zrelijom i jačom, a moram priznati da mi je u tome najviše pomogao Survivor, jer otkako sam se vratila nekako sam ojačala i ništa me ne pogađa. Stvari zbog kojih bih prije patila i po nekoliko mjeseci naprosto me prođu poslije dva dana. Iskreno, i ja se čudim tome što sam na većinu situacija postala ravnodušna. Postala sam puno pozitivnija i puno vedrija osoba i zaista uživam u svakom trenutku koji mi se događa. Sve u životu gledam s vedre strane.

Jesi li zaljubljena?
Kako sam zaista vesela osoba i stalno mi se nešto događa, ponekad imam dojam da se zaljubim i nekoliko puta dnevno.

Kojom pjesmom bi ti izjavila ljubav?

Trenutno pjesmom koja mi ne izlazi iz glave: Bostunski bećari 'Želim te noćas'…

Je li ti netko rekao da sličiš Hurem?
Da, mama, i baš to mi je jučer rekla, jer ja ne gledam tu seriju. Rekla mi je da smo jako slične.