OVAJ PUT KOREOGRAF

Madonna opet ljubi mlađahnog dečka?

17.10.2010 u 15:12

Bionic
Reading

Šuška se da Madonna ima novog dečka. I ovaj put privukao ju je znatno mlađi muškarac, a riječ je o 33-godišnjem koreografu Brahimu Rachikiju, koji je radio s njom na njezinoj posljednjoj turneji

Nakon prekida s doista mlađahnim Jesusom Luzom, pop kraljica Madonna pronašla je novog dečka. Prema napisima u stranim medijima, radi se o koreografu Brahimu Rachiki

koji je 19 godina mlađi od nje. Brahim je radio s njom na njezinoj posljednjoj turneji, kao i koreografije za Michaela Jacksona.

Informacija o Madonninom novom dečku preplavila je strane medije nakon što je viđena u jednom njujorškom klubu kako se drži za ruke i ljubi sa zgodnim kolegom.

Jedan od posjetitelja tog istog kluba tvrdi da su Madonna i Brahim stigli zajedno, držeći se za ruke. Čim su ušli u klub, Madonna je pohrlila na plesni podij te provela sat vremena plešući. Nakon plesa se vratila do Brahima te su se pred svima ljubili i smijali.

Kako tvrde strani mediji, Madonna i Brahim su ostali do kasno te im se u jednom trenutku pridružio i DJ Tiesto. Iz tog kluba, u ranojutarnjim satima su došli u drugi klub te se i ondje su se još očitije grlili i ljubili do kraja večeri.

Pedesetdvogodišnja Madonna poznata je po tome da je privlače mlađi muškarci, tako njezin bivši suprug Guy Ritchie ima 41 godinu, Brahim Rachiki ima 33, a najmlađi je njezin bivši dečko Jesus Luz koji ima samo 24 godine.