OPET ZAJEDNO

Mačak pokupio crnog mačora pred Avenue Mallom

01.03.2010 u 15:12

Bionic
Reading

Marko Grubnić i Trevor Blackman opet su zajedno! Iako su neki nagađali da je 'crni mačor' u Londonu, par je viđen ispred Avenue Malla, gdje ga je Grubnić pokupio i odvezao u nepoznatom smjeru

Čini se da Modni Mačak nije bez razloga 'ispustio dušu' u teretani, gdje je pozvao i fotografa da zabilježi kako se marljivo priprema za nadolazeće proljeće. U nedjelju oko 11.15 njegov prijatelj iz Londona Trevor Blackman došao je taksijem do zagrebačkog Avenue Malla, gdje ga je nekoliko minuta kasnije pokupio Marko Grubnić

Kada su prvi put viđeni zajedno, Mačak je na pitanje novinara ostao tajnovit, predstavivši Trevora tek kao prijatelja koji će od njega napraviti televizijsku zvijezdu, no mnogi su počeli sumnjati da se radi o nečemu većem od prijateljstva.

Za vrijeme Trevorova boravka u Zagrebu, Mačak ga je vodio na kave i u šetnje centrom grada te se trudio da mu ništa ne nedostaje, a priča da će Londonac napraviti od njega televizijsku zvijezdu baš i ne stoji jer je Marko već bio na svim naslovnicama, sudjelovao u Celebrity Big Brotheru te izdao autobiografsku knjigu.

Trevor je televizijski producent, a u mlađim danima plesao je u jednoj poznatoj engleskoj hip hop skupini. Također je društveno angažiran te ga je 2008. godine crnačka Gay i lezbijska fondacija nominirala za svoju nagradu.