u korak s trendovima

Ma tko bi je prepoznao! Suri Cruise odrasta, a o njezinom modnom stilu još će se puno čuti

12.07.2022 u 09:15

Bionic
Reading

Lijepa kći Katie Holmes i Toma Cruisea postaje mlada fashionistica. Traperice i majice s kapuljačama zamijenila je trendi i slatkim stajlinzima u jarkim bojama. Nema sumnje, o modnom stilu Suri Cruise još ćemo puno čuti

Suri Cruise odrasta i pretvara se u mladu damu istančanog modnog stila u čijem se ormaru kriju trendi modni komadi. Kćer Toma Cruisea i Katie Holmes viđena je na ulicama New Yorka u društvu prijateljica, a tom prilikom pokazala je razigran ljetni stajling.

Ova 16-godišnjakinja dokazuje da je fashionistica poput svoje mame, spajajući udobne i vrlo upečatljive modne komade, a ovog puta bila je to haljina bez naramenica, chic velika torba i japanke. Kratka, slojevita i lepršava smock haljina zasigurno je jedan od najtrendi komada u ljetnoj garderobi. Naime, haljine, okupljene pod nazivom smock, modeli s efektnim naborima od elastičnog konca jedan su od omiljenih odabira u toplim mjesecima, a nosive su kako u dnevnim, tako i u večernjim varijantama. Dobro raspoložena, Suri nije skidala osmijeh s lica, a mnogi se slažu kako neodoljivo nalikuje na svoju mamu Katie.

Suri Cruise Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Suri je nedavno, 18. travnja, proslavila svoj 16. rođendan, što znači da sada može legalno podnijeti zahtjev za vozačku dozvolu u New Yorku. Ali sudeći prema svemu ona uživa u šetnji gradom koji nikada ne spava, baš poput Katie Holmes koju se često na njujorškim ulicama može vidjeti u također sjajnim modnim kombinacijama, a čini se kako je Suri od majke naučila ponešto i o modi.

Inače, tinejdžerka živi u New Yorku s mamom otkako su joj se roditelji razveli 2012. godine, a Suri je cijeli život okružena paparazzima jer je svijet oduvijek fasciniran ovom obitelji. 'Puno su nas pratili kad je bila mala. Samo sam htjela da provodi vrijeme vani, pa bih je šetala do parkova u, recimo, 6 ujutro kad nas nitko ne bi vidio,' rekla je Katie Holmes za InStyle 2020.

Detalji Surinog odnosa s Tomom javno možda nikad nećete biti obznanjeni, ali jedno se sigurno zna, Katie želi najbolje za svoju kćer. 'Toliko je volim', rekao je Katie, koji je sada u sretnoj vezi s Bobbyjem Wootenom. 'Moj najveći cilj uvijek je bio njegovati njezinu individualnost. Kako bih bila sigurna da je 100 posto svoja i snažna, samopouzdana i sposobna. I da je toga svjesna. I ispala je vrlo snažna - uvijek je imala snažna osobnost,' dodala je Katie.