PUSTI MILIJUNI

Ma kakve haljine, ovo na njima vrijedi pravo bogatstvo

01.03.2016 u 06:57

  • +16

Najskuplji nakit na Oscarima

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Holivudske zvijezde na Oscarima su pokazale haljine vrijedne i preko 100.000 dolara, kao što je slučaj s Armanijevom kreacijom koju je nosila Charlotte Rampling, no to izgleda kao sitnica u usporedbi sa skupocjenim nakitom kojim su se okitile neke od zvijezda

Pop zvijezda Lady Gaga i bivša Miss svijeta, prekrasna indijska glumica Priyanka Chopra imale su na sebi nakit od nekoliko milijuna dolara. Samo dijamantne naušnice od 90 karata poznate dizajnerice nakita Lorraine Schwartz koje je Gaga nosila procijenjene su na osam milijuna dolara ili 56 milijuna kuna.

Bivša miss svijeta Priyanka uzdahe je plijenila u bijeloj uskoj poluprozirnoj haljini Zuhaira Murada, no pravu dozu glamura dale naušnice s 50-karatnim dijamantom i dijamantni prsten koji vrijede ukupno osam milijuna dolara, od čega su samo naušnice koštale 3,2 milijuna dolara. Priyanka je još nosila prsten vrijedan 3,54 milijuna dolara s 22-karatnim dijamantom te još dva dijamantna prstena ukupne vrijednosti milijun i 150 tisuća dolara.

Nakitom Lorraine Schwartz okitila se i Heidi Klum koja je nosila naušnice od bijelih i ružičastih dijamanata koji su naglašavali lila boju njezine haljine. No lijepa Njemica ukrasila se i s nekoliko dijamantnih prstena pa je ukupna vrijednost njezinih ukrasa iznosila 2,5 milijuna dolara.

Okićena nakitom u vrijednosti od 2,8 milijuna dolara bila je i lijepa trudnica Chrissy Teigen koja je pokazala 30-karatni dijamantni prsten, jedan od 12 karata i 20-karatne dijamantne naušnice.

Oskarovka Charlize Theron uz prekrasnu Diorovu crvenu haljinu nosila je  dugu dijamantnu ogrlicu Harryja Winstona od 3,7 milijuna dolara i odgovarajuće prstenje i naušnicu.