BILO IM JE SUPER

Loša organizacija Ultre 'zaobišla' Jelenu Rozgu i Maju Šuput

14.07.2014 u 12:40

  • +12

Ultra Europe

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bionic
Reading

Iako se većina onih koji su proteklog vikenda uživali na Ultra Europe festivalu u Splitu slaže u mišljenju da je riječ o svjetskom spektaklu, ali i o izrazito lošoj organizaciji, čini se da je naše slavne face zaobišla loša organizacija. Većina ih je naime bila u VIP dijelu, a naši sugovornici tvrde da ih osim prevelike gužve ništa nije smetalo

'Prijateljica mi je došla iz Grčke i s njom sam bila na Ultri u subotu. Oduševljena sam. Ovo stvarno treba doživjeti, tu atmosferu i energiju. Nemaš osjećaj kako je dok nisi ondje. Na Davidu Guetti je bilo fantastično. Posebno mi je drago što je ovakav spektakl u mom rodnom Splitu. Ne izlazim često, ali kad izađem, to je do sutra', rekla je Jelena Rozga, očito bez loših iskustava s festivala.


Njezina kolegica Maja Šuput na Ultri je tulumarila dva dana, u petak i nedjelju, jer je u subotu imala svoj koncert. 'Bila sam s ekipom od 20-ak ljudi i bilo nam je super. U nedjelju je bilo bolje nego u petak jer je tada bila strašna gužva. Jučer se bilo lakše kretati. Drago mi je da Hrvatska ima takav festival jer je to zaista velik spektakl', rekla je.

Kristina Bradač bila je na Ultri s prijateljima, a zasmetalo joj je to što je bilo previše ljudi. 'Generalno, bilo mi je super, ali nisam ostala predugo jer mi je sve to skupa malo too much. Iskreno, nisam doživjela ništa od ovih priča o lošoj organizaciji. Jedino smatram da je bila prevelika gužva, bilo je previše ljudi. Inače, festival izgleda svjetski i Split vrvi ljudima', rekla nam je.