BABY BOOM

Ljupka Gojić-Mikić carskim rezom rodila kćer Janu

25.11.2009 u 20:40

Bionic
Reading

Manekenka Ljupka Gojić-Mikić rodila je u srijedu u 16.30 sati zdravu djevojčicu. Na porodu u poliklinici Podobnik bio je i ponosni tata Mihael kako bi pružio podršku svojoj Ljupki, javlja Večernji.hr

Manekenka Ljupka Gojić-Mikić, supruga nogometaša Mihaela Mikića, rodila je u 16.30 sati svoje prvo dijete - kćer Janu. Ljupka je rodila carskim rezom, a djevojčica je duga 48 centimetra i teži 2.800 grama. Mikići su Janu dočekali u poliklinici Podobnik, a Mihael je tijekom porođaja bio uz suprugu.

U još jednom djetetu već šest dana uživa i TV urednica i voditeljica Sanja Mikleušević-Pavić koja je s drugim sinom kući došla u subotu. Sa suprugom Damirom dvoji oko imena koje bi nadjenuli sinu, a u igri su tri: Jakov, Jerko i Rafael.

'Divna je beba. Imamo malih problema s dojenjem, budi se svaka dva-tri sata, no najvažnije je da je živ i zdrav. Moj stariji sin, četverogodišnji Niko, bio je u početku malo zbunjen, ali sad brata stalno želi držati na rukama', rekla je za Večernji.hr Sanja.

Pojačanje je stiglo i u glumačku obitelj Ojdanić – Orhel. Naime, glumica Ecija Ojdanić i njezin suprug, redatelj Robert Orhel, dobili su sina Jakova. Dječačiću se nije žurilo, pa je rođen nekoliko dana nakon predviđenog termina.