TOMISLAV VIDAKOVIĆ

Ljeto ipak nije otkazano: Pronašli smo tatu koji svoje tijelo iz snova održava vježbajući sa svojom preslatkom šestomjesečnom kćerkicom

18.05.2020 u 14:57

Bionic
Reading

Budimo realni, posljednja dva mjeseca zadnje na pameti većini je bilo vježbanje. No ima i onih koji su svoj životni poziv doveli do savršenstva tokom socijalnog distanciranja. Ovaj vrhunski trener i mladi tata donosi preslatke vježbe koje možete raditi sa svojom bebom

Prošlo je dva mjeseca otkako je korona ludilo zahvatilo cijeli svijet. Tada smo si svi obećali kako ćemo iz svega ovoga izaći nabildaniji i zgodniji no ikad. No budimo realni, promjena životnih navika za 180 stupnjeva i suočavanje s radom od doma, te svakodnevno prejedanje daleko suod željenih rezultata.

Tomislav Vidaković - Kućni trening s bebom Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Na sreću, među nama još uvijek ima onih kojima je tijelo hram i koji na njemu rade svakodnevno. Nije nam trebalo dugo da pronađemo ultimativnog Instagram tatu koji će vam svojim vježbama izmamiti osmijeh na lica.

Tomislav Vidaković je mlad, zgodan i uspješan, po zanimanju je osobni trener, no uz sve to prije šest mjeseci je dobio najvažniji posao u životu - postao je tata.

Iako smo i prije škicale njegov profil zbog fotki i vježbi koje je objavljivao, zadnja dva mjeseca osvojio nas je vježbama koje izvodi sa svojom preslatkom kćerkicom Tijom. Tomo priznaje da mu se dnevna rutina otkad je princeza stigla na svijet okrenula naglavačke, no njegovi trbušnjaci govore sasvim drugu priču.

Za sve mame i tate Tomislav osmišljava fenomenalne treninge koje možete odraditi doma, jedino što ćete trebati je vaše dijete.