MODNA RECIKLAŽA

Ljetni klasik: Elegantna bijela haljina retro stila Kate Middleton idealna je za brojne prigode od poslovnih do večernjih

16.06.2022 u 17:52

Bionic
Reading

Kate Middleton, omiljena članica kraljevske obitelji, nastavila je svoj besprijekorni modni niz divnom haljinom koja je savršena za vruće ljetne dane

Uvijek sjajno odjevena vojvotkinja od Cambridgea kad je u pitanju moda nikad ne griješi pa je uvijek vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora.

Prilikom dolaska na komemoraciju povodom pete godišnjice tragičnog požara Grenfell Towera u Londonu, vojvotkinja se ponovno upustila u modnu reciklažu i nije pogriješila.

Lijepa 40-godišnjakinja i majka troje djece može se pohvaliti besprijekornom figurom koju je istaknula kreacijom koja je bezvremenska, ženstvena i chic.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jonathan Brady/WPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Divnu haljinu-košulju od prozračne talijanske bijele svile, s crnim gumbima i remenom koju potpisuje brend Suzannah London koju je nosila u ranijim prigodama, Kate je upotpunila s upečatljivim dvobojnim štiklama Alessandre Rich i clutchem odgovarajuće nijanse.

Elegantan stajling nije za svakoga: za ovu haljinu treba izdvojiti 2450 funti, odnosno više od 21 tisuću kuna, dok su cipele nešto povoljnije oko 5500 kn.

ELEGANTNA KAO UVIJEK

Kate Middleton izgleda sjajno u sakou od 300 kuna s potpisom brenda koji svi obožavamo

Pogledaj galeriju

Svestrana haljina odličan je izbor za vruće ljetne dane jer je načinjena od svile, a može se nositi u mnogim prigodama od poslovnih pa do večernjih ovisno o detaljima.

Inače, istu haljinu Kate je nosila 2020. godine u Wimbledonu, a odiše retro vibrom na tragu 40-ih.

Look bez greške, vojvotkinja od Cambridgea je zaokružila elegatnom frizurom, decentnim make upom i svojim omiljenim modnim dodatkom - naušnicama.