BEBE REXHA

Ljepotica albanskog podrijetla istaknula raskošne obline

29.01.2018 u 10:32

Bionic
Reading

Bebe Rexha, američka zvijezda albanskog podrijetla, bila je među najzapaženijim uzvanicama na ovogodišnjoj dodjeli glazbenih nagrada Grammy

Lijepa glazbenica, pravim imenom Bleta, izazvala je pravu modnu senzaciju na svečanosti dodjele nagrada na kojoj je neočekivano trijumfirao R&B glazbenik Bruno Mars osvojivši ih u svim ključnim kategorijama.

Zanosna plavuša odlučila se za vrlo hrabru opravicu: pripijenu haljinu koja je naglasila njezine raskošne obline te ne trpi nikakve nesavršenosti. 

Odvažan look zgodne 28-godišnjakinje sjajno je zaokružila nova cool frizura: kraći bob kakav će ove godine biti veliki hit.

Svi su pogledi pratili seksi Amerikanku jer je gornji dio ove zanimljive kreacije, koju potpisuje La Perla, bio krojen kao korzet otkrivši njezine adute.

  • +6
Bebe Rexha Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Haljina je bila namijenjena Sofiji Vergari, ali rekla sam mom stilistu: 'Moraš mi nabaviti tu haljinu', kroz smijeh je otkrila Bebe kojoj je društvo na dodjeli pravila mama Bukurije.

Zgodna Amerikanka albanskih korijena otkrila je i da želi pomoći mladim djevojkama u glazbenoj industriji.

  • +23
Slavne dame na dodjeli nagrada Grammy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kad sam počinjala, oko mene su bili samo muškarci: producenti, inženjeri u studiju, tekstopisci… Ne želim mlade glazbenice doživljavati kao konkurentice. Želim im pomoći kako bi se broj žena u glazbenoj industriji popeo na 50-50', poručila je Bebe koja je, između ostalih, autorica velikih hitova Nikki Minaj i Eminema.

  • +11
Bebe Rexha Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, roditelji ove uspješne glazbenice, koja stoji iza poznatog hita Eminema i Rihanne 'The Monster', Albanci su iz Makedonije, a Bebe je rođena u New Yorku. Zanimljivo je da je karijeru započela u bendu Black Card, koji je osnovao Pete Wenz iz benda Fall Out Boy...

Bebe je prije nego se proslavila ostvarila glazbene suradnje s Davidom Guettom, Iggy Azaleom, Nickom Jonasom, Pitbullom, Selenom...