PODRŠKA S DRUGOG KRAJA SVIJETA

Voditeljica hrvatskih korijena rasplakala se usred prijenosa: 'Oprostite ovo je velika stvar za Hrvate'

15.07.2018 u 16:52

Bionic
Reading

Voditeljica na australskoj televiziji SBS Lucy Zelic nije mogla suzdržati suze dok je tijekom emisije čitala izjavu Ivana Rakitića

Lijepa tamnokosa voditeljica hrvatskog je podrijetla. Njezin otac rođen je u sleu Vrana pored Pakoštana, a u Australiju je odselio 1968. u dobi od 20 gdoina, a majka Lucy Zelić za njim je stigla 18 mjeseci kasnije.

Da su emocije snažen kod Hrvata na svim krajevima svijeta, dokazala je i Lucy, koja je odjevena u dres hrvatske reprezentacije, vodila emisiju. No najemotivniji trenutak dogodio se dok je čitala izjavu Ivana Rakitića.

Lucy Zelic Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

'Ovo se ne tiče samo nas 22 koji smo ovdje, naš trener, stručni stožer, novinari, svih četiri i pol milijuna bit će s nama na terenu. Sretni smo i ponosno što smo izborili veliko', pročitala je Zelić izjavu Rakitića, a onda su je svladale emocije.

'Kada bi stadion mogao primiti 4,5 milijuna ljudi bio bi pun. Ispričavam se...ovo je velika stvar za sve Hrvate, ovo nam puno znači', nastavila je potresena Zelić.

  • +60
Zagreb: Atmosfera na Trgu uoči početka finalne utakmice Svjetskog prvenstva Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX