VOJVOTKINJA OD SUSSEXA

Lijepa trudnica: Meghan Markle privlačila poglede u hit uzorku ove sezone

28.10.2018 u 09:11

Bionic
Reading

Meghan Markle nova je modna ikona, a svoj je nepogrješivi osjećaj za stil pokazala i na 16-dnevnoj turneji po Australiji i Oceaniji. Elegantna Amerikanka potpuno je opčinila i Novozelanđane koju su vojvodi i vojvotkinji od Sussexa priredili nezaboravan doček

Zgodna glumica koja će na proljeće prvi puta postati mama, izazvala je pravu senzaciju prilikom dolaska na Novi Zeland, ujedno posljednjoj postaji aktualne turneje simpatičnog para britanske kraljevske obitelji.

Princ Harry i Meghan stigli su u Wellington, posljednju etapu njihove duge turneje na Pacifiku, gdje ih je ugostila premijerka Jacinda Ardern. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa putovali su iz Australije u letjelici novozelandskih zračnih snaga u kojoj se vraćala i novozelandska ekipa s natjecanja.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što su ih dočekali Ardern i gradonačelnik Wellingtona Justin Lester, princ Harry i Meghan razgovarali su sa sportašima te krenuli u rezidenciju glavne guvernerke Novog Zelanda Patsy Raddy na svečani doček maorske tradicije.

Par bi trebao inaugurirati novo britansko ratno spomen-obilježje u Wellingtonu te sudjelovati u nedjelju navečer na svečanosti obilježavanja usvajanja prava glasa za žene prije 125 godina na Novom Zelandu.

Kao i obično, sve oči bile su uprte u lijepu zvijezdu serije 'Suits' koja se zbog ljubavi odrekla glumačke karijere.

Otkako je objavljeno kako vojvoda i vojvotkinja od Sussexa čekaju prinovu, atraktivna crnka zrači posebnim sjajem, a osim što izgleda bolje no ikada, vitka Amerikanka oduševljava sofisticiranim modnim kombinacijama zbog čega je miljenica modnog svijeta i uzor mnogim ženama i djevojkama.

Svjetski su se mediji tako raspisali kako sve što odjene lijepa 37-godišnjakinja nestane u trenu pa ni ne sumnjamo kako 'Meghan efekt' neće zaobići ni izdanje u koje se pojavila na Novom Zelandu.

Za let zrakolovom iz Sydneya za Novi Zeland, Meghan je odabrala upečatljivu midi haljinu u boji burgundca s potpisom Huga Bossa s tričetvrt rukavima koja joj je fantastično pristajala. Zanimljiva haljina minimalističkog kroja raskošne nijanse lijepo je naglasila put zgodne vojvotkinje. Svi su se divili i predivnim bež štiklama s efektnom velikom kopčom brenda Aquazzura čije cipele lijepa Meghan vrlo rado nosi.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na Novom Zelandu elegantna bivša glumica ponovno je održala modnu lekciju.

Meghan je i ovoga puta bila u središtu pozornosti odjenuvši crnu trudničku haljinu s popularnog Asosa (oko 30 funti), baloner kockastog uzorka (Karen Walker) koji je ove sezone apsolutni 'must have' s klasičnim salonkama s potpisom Sarah Flint. Nenametljivi make up, zanimljive naušnice i ležerno podignuta kosa zaokružili su ovaj dnevni look za čistu peticu.

Na ceremeniji zatvaranja Invictus Games u Sydneyju, odjevena u maslinastu sako-haljinu bez rukava talijanskog dizajnera Antonija Berardija, Meghan je izazvala ovacije svojim emotivnim govorom.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Čast mi je biti ovdje večeras sa svima vama kako bih dala podršku svom suprugu koji je osnovao Invictus Games prije četiri godine. U kratkom vremenskom razdoblju Igre su dobile međunarodni karakter svjedočeći vrhunskim rezultatima sportaša povezanih prijateljstvom i zajedništvom koje se samo može definirati kao duh Invictusa', rekla je Meghan Markle.

  • +3
Meghan Markle na zatvaranju Invictus Games Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanimljivo je kako je na zatvaranju Invictus Games bio i legendarni nogometaš David Beckham sa sinovima Cruzom i Romeom.

Par će se vratiti u Auckland odakle će u četvrtak 1. studenog napustiti regiju na kraju maratonske 16-dnevne turneje tijekom koje su posjetili i Fidži te Tongu.