izgleda senzacionalno

Lijepa trudnica izgledala je poput anđela na proslavi darivanja bebe

24.05.2017 u 19:37

Bionic
Reading

Manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley koja s glumcem Jasonom Stathamom iščekuje prinovu, uživala je u društvu obitelji i najbližih prijatelja na proslavi u povodu darivanja bebe. Zvijezda 'Transformera' čak i u devetom mjesecu trudnoće izgleda senzacionalno. Ljepotica je u odjenula bijelu maksi haljinu u kojoj je izgledala poput anđela

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley uskoro će roditi, što dokazuje i sad već pozamašan trbuh lijepe trudnice. Rosie i glumac Jason Statham postat će roditelji i vjerujemo da slavni par ne može dočekati da na svijet stigne njihova prva beba.

Tridesetogodišnja manekenka s glumcem je u vezi od 2010. godine, a radosnu vijest prošle godine podijelila je s fanovima na svom profilu na Instagramu, napisavši uz fotografiju: 'Jako sam sretna što mogu s vama podijeliti vijest da smo Jason i ja trudni!'

Rosie's Baby Shower today! 😍 #rosiehw

Objavu dijeli Rosie Huntington-Whiteley (@worldrhw)

Ako je vjerovati fotografijama na Instagramu, 'baby shower' party za britansku ljepoticu organizirali su njezini najbliži koji su se potrudili učiniti joj taj dan posebnim.

Buduća mama i nekadašnja Victorijina anđelica izgledala je anđeoski u jednostavnoj bijeloj maksi haljini spuštenih ramena sa šlepom koji se vukao po podu pa je haljina pomalo podsjećala na vjenčanicu.

Rosie's Baby Shower today! 😍 #rosiehw

Objavu dijeli Rosie Huntington-Whiteley (@worldrhw)

Self-Portrait satenska haljina s čipkastim rukavima naglašavala je Rosien trudnički trbuščić i moramo priznati da zvijezda 'Transformera' izgleda senzacionalno.

Anđeoski stajling upotpunila je Chloé okruglim sunčanim naočalama, dok je svoju plavu kosu odlučila nositi raspuštenu.

Rosie's Baby Shower today! 😍 #rosiehw

Objavu dijeli Rosie Huntington-Whiteley (@worldrhw)

Rosie se na fotografijama slikala pokraj dugačkog stola ukrašenog šarenim cvijećem i s 32 tanjura pa pretpostavljamo da je lijepa Britanka dolazak bebe slavila u krugu obitelji i najbližih prijatelja.

Naravno, nije izostao ni pano od ruža s anđeoskim krilima pa lijepa Rosie nije mogla odoljeti poziranju poput prave Victoria's Secret anđelice.

Future mom 😇 #rosiehw #pregnant

Objavu dijeli Rosie Huntington-Whiteley (@worldrhw)