TIMELESS BY ELFS

Lijepa supruga Gorana Ivaniševića u bajkovitom izdanju izgleda poput princeze

28.03.2018 u 12:38

Bionic
Reading

Lijepa Nives Ivanišević novo je zaštitno lice kampanje našeg poznatog modnog dvojca Elfs nazvane 'Timeless'

Nakon dvije velike i uspješne samostalne revije poznati domaći dvojac Elfs najavljuje novo modno druženje 7. travnja u jedinstvenom ambijentu Botaničkog vrta PMF-a u Zagrebu.

  • +5
Nives Ivanišević u novoj modnoj kampanji Elfsa Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galić

U najnoviju modnu avanturu upustila se i Nives Ivanišević, glavno lice kampanje Timeless koja otkriva prve komade kolekcije za žene i muškarce za sezonu proljeće/ljeto 2018.

  • +8
Vrući kalendar Elfsa Izvor: Promo fotografije / Autor: Elfs

Iako poznati po cvjetnim uzorcima koji se često protežu njihovim ženskim i muškim modelima, najnovija kolekcija se odmiče od cvijeća na odjeći, no dečki su zato odabrali pravi cvjetni ambijent, zagrebački Botanički vrt.

  • +33
Prvi Elfsov dućan proslavio osmi rođendan Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galic

'U kolekciji se spajaju otmjeno i senzualno, formalno i odvažno, romantično i strogo, stvarajući bezvremenske komade koji slave ženstvenost. Inspiracija za kolekciju bila nam je vizija žene koja je svjesna da se moda i stilovi mijenjaju zbog nje', izjavio je Ivan Tandarić. Na pisti će se moći vidjeti i nova kolekcija sandala, tenisica, natikača s potpisom dvojca koji čini Elfs, kao i ručno rađene kožne torbe te trendi jakne od brušene kože što će sjajno upotpuniti sve modne kombinacije.

Fotografije za kampanju snimio je fotograf Danijel Galić, šminku potpisuje Iva Berišić, a za frizuru je zaslužan Marko Constantini.