HELEN MIRREN

Lijepa oskarovka i u 72. godini je oličenje elegancije

01.05.2018 u 12:09

Bionic
Reading

Britanska glumica Helen Mirren bila je glavna zvijezda ovogodišnje 45. Chaplin Award Gale koja je u ponedjeljak održana u njujorškom Lincoln Centru. Osim što je 72-godišnja glumica kući ponijela počasnu nagradu, zaradila je i komplimente na račun izgleda, i to zasluženo

Istaknuta britanska kazališna, televizijska i filmska glumica, Helen Mirren, dobitnica je nagrade Chaplin za dosadašnja ostvarenja na kino platnima i doprinos filmu. Iako se unaprijed znalo kome će pripasti ova počasna nagrada te se dobitnik imao vremena pripremiti, to nije umanjilo činjenicu da je zvijezda večeri izgledala besprijekorno u punom smislu te riječi.

Iako će u srpnju navršiti 73 godine, Hellen Mirren pršti seksepilom, a unatoč problemima s nesigurnošću koji su ju pratili u mladosti, ne libi se s vremena na vrijeme pokazati kako izgleda bez trunke šminke. Danas otvoreno govori o starenju i kozmetičkim korekcijama na svom licu pa je tako nedavno priznala da je popunila obrve.

  • +6
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa glumica nedavno je priznala i kako joj se uloga seks simbola, koju je zaradila golišavom ulogom u filmu 'Doba dogovora' (Age of Consent) 1969. godine, i dan danas pripisuje, a kako i ne bi kada izgleda 20 godina mlađe.

Na crveni tepih u Lincoln Centru glumica je stigla u pratnji supruga Taylora Hackforda, a njezin elegantni stajling svih je oborio s nogu. Lijepa oskarovka zablistala je u senzacionalnoj crnoj haljini 'A kroja' i dugih rukava s prekrasnim motivom makova, a riječ je o haljini s potpisom modne kuće Valentino.

Glumica je stajling upotpunila crvenom 'clutch' torbicom, naušnicama s rubinom i crnom 'choker' ogrlicom, vrlo netipičnom za ovakav odabir toalete, dok je šminku odlučila svesti na minimum i istaknuti usne koraljnim ružem.

  • +5
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: N.N.