TRENDI STAJLING

Lijepa oskarovka dizajnerske krpice zamijenila Zarinom haljinom

25.10.2016 u 21:18

Alicia Vikander

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Kada ne nosi svečane kreacije Louisa Vuittona na crvenom tepihu, svoj smisao za modu oskarovka Alicia Vikander pokazuje u street styleu, ovaj put u cjenovno pristupačnim krpicama

U britanskoj prijestolnici ova švedska glumačka senzacija viđena je u sjajnom street style izdanju sačinjenom od cjenovno pristupačnih krpica.

Iako se često može vidjeti u skupocjenim komadima s dizajnerskim potpisom, Alicia Vikander ovaj se put priklonila brojnim trendsetericama pojavivši se u odjeći koju si mogu priuštiti i obične smrtnice. Nosila je svijetlosivi kaput s dvorednim kopčanjem preko svjetlucave pletene haljine i bijele tenisice te tako pokazala sjajnu ležernu kombinaciju za svaki dan. Kaput minimalističkog i bezvremenskog dizajna djelo je brenda Club Monaco, a uklopila ga je s tamnoplavom Zarinom haljinom. Haljina srednje dužine ima svjetlucave niti, a stoji 350 kuna. Casual kombinaciju zaokružila je trendovskim bijelim tenisicama s potpisom Kennetha Colea.

Nakon što se na nedavnoj premijeri svog novog filma pojavila u haljini upitna izgleda s potpisom Louisa Vuittona, ponovno se vratila na stare modne staze.