UPITNA HALJINA

Ovako staromodno ne bi se obukla ni Kate Middleton

20.10.2016 u 23:19

  • +3

Alicia Vikander

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Poznata po savršenu izgledu na crvenom tepihu koji ju je vinuo na vrh lista najbolje odjevenih glumica u Hollywoodu, švedska glumačka senzacija Alicia Vikander odlučila je prekinuti uspješan niz pojavivši se na crvenom tepihu u upitnoj haljini luksuzne modne kuće

U društvu dečka i glumačkog kolege Michaela Fassbendera lijepa glumica pojavila se na crvenom tepihu londonske premijere filma 'Between Oceans' noseći još jednu u nizu kreacija modne kuće Louis Vuitton. Ova švedska senzacija nježne ljepote često se može ugledati u kreacijama ovog luksuznog brenda zahvaljujući ugovoru koji je obavezuje na češće nošenjenjegovih kreacija na crvenom tepihu.

I dok je do danas uglavnom briljirala na crvenom tepihu u raskošnim haljinama Louis Vuitton, Vikander se silom prilika na londonskoj premijeri filma uspjela modno spotaknuti. Kroj plave haljine decentnih puf-rukava i peplum-kroja, u gornjem dijelu i srcolika dekoltea, pao je u drugi plan samim pogledom na staromodan cvjetni uzorak.

Ova haljina definitivno nije jedan od svjetlijih primjera Šveđankina besprijekornog modnog stila, a cijelu situaciju pokušala je ublažiti frizurom nemarne punđe i visećim dijamantnim naušnicama.