UVIJEK JE ŠIK

Lijepa kraljica složila super styling s cipelama od 350 kuna

09.06.2016 u 13:15

Španjolska kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Bivša novinarka i danas španjolska kraljica Letizia poznata je po istančanom modnom stilu, ali i kombiniranju dizajnerske odjeće s onom iz lanaca ulične mode. Lijepa kraljica ne boji se modnih eksperimenata, ali ni recikliranja svojih omiljenih outfita

Za svečani ručak povodom proslave desetgodišnjice španjolskih poslovnih novina El Economista, na kojem je bila u društvu supruga, kralja Felipea, a Letizia je oduševila modernim, šik stylingom

Lijepa kraljica odjenula je crno-bijeli kombinezon s potpisom jednog od omiljenih brendova, Hugo Boss, a look je osvježila clutch torbicom u crveno-crnoj kombinaciji.

Elegantni kombinezon koji je dio Bossove povoljnije kolekcije Hugo, Letizia je vješto podignula efektnim perforiranim štiklama iz Mangove ljetne kolekcije, a one koštaju svega 349,90 kuna. Uz crveni ruž i raspuštenu valovitu kosu, kraljica je odabrala još jedan modni dodatak iz lanca ulične mode, Zarine viseće naušnice s plavim i narančastim kamenčićima (99,90 kuna).


Španjolska kraljica uživa u modnim igricama, a njezini stylinzi su uvijek sofisticirani i elegantni, no opet jako šik i moderni. Elegantne kombinacije Letizia osvježava neočekivanim detaljima pa često bira zanimljive modele cipela, što je učinila i ovaj put. Cipele s tankim remenčićima, potpuno prozirne PVC štikle, sandale s trendi blok-petom, klasične salonke u špic s petom većom od sedam centimetara - samo su neki od modela koje Letizia bira, a svojim modnim izborima jasno šalje poruku da je itekako zanima ono što je u trendu.

Za javna pojavljivanja uglavnom odabire odjeću s potpisom španjolskog dizajnera Feliepa Varele, omiljene su joj i krpice s potpisom modnih kuća Hugo Boss i Carolina Herrera, a garderobu upotpunjuje modnim detaljima i krpicama iz poznatih španjolskih brendova ulične mode poput Zare i Manga te cipelama i torbama brendova Magrit i Adolfo Dominguez.