BESPRIJEKORAN STIL

Lijepa kraljica očitala modnu lekciju iz elegancije

14.06.2017 u 19:15

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia pozdravila je ljeto raširenih ruku kada se pojavila u cvjetnoj haljini na novom kraljevskom angažmanu u Madridu

Uvijek pomno dotjerana, kraljica Letizia ovaj je put naglasila skladnu liniju odabirom strukirane haljine s cvjetnim motivom u ljubičastim tonovima.

Spomenutu kreaciju potpisuje njezin omiljeni brend Hugo Boss, a imala ju je priliku nositi na otvorenju izložbe 'El Greco y La Pintura Moderna' u muzeju El Pradu u lipnju 2014 i  prošle godine na vojnom događanju u Zaragozi.

S ljetnim temperaturama koje su pogodile i španjolsku prijestolnicu, kraljica Letizia uputila se u kulturni centar Residencia de Estudiantes s klasičnom frizurom konjskog repa.

  • +4
Španjolska kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Haljini sofisticiranog cvjetnog printa, koja se prije rasprodanih zaliha nalazila u prodaji za 5 tisuća kuna, kraljica Letizia pridodala je detalj tankog remena i dodatke poput bijele torbice clutch i decentnih naušnica.

Elegantno izdanje u ljetnoj maniri zaokružila je odabirom bež salonki još jednom potvrdivši zašto ju se smatra jednom od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora.