dua lipa

Lijepa Kosovarka pokazala kako se nose najtraženije tenisice

04.02.2020 u 14:28

Bionic
Reading

Pop zvijezda Dua Lipa ušla je u novo poglavlje u svojoj glazbenoj karijeri. Njezin novi album 'Future Nostalgia' izlazi ovoga proljeća, a prije nekoliko dana objavila je i videospot za novi singl 'Physical'. Pjevačica kosovskih korijena trenutno odrađuje promociju svog nadolazećeg albuma, a na ulicama Londona tradicionalno je privukla veliku pozornost javnosti

Uoči gostovanja u emisiji BBC-jeve postaje Radio One u Londonu, Dua Lipa pozdravila je okupljene fanove ispred studija u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji kojom je takozvanom tatinom stilu odijevanja uspjela udahnuti svježinu.

Trend glomaznih i neuglednih tenisica pjevačica je oživjela odabirom potpuno bijelog modela s potpisom talijanske modne kuće Prada, a tatin stil odijevanja naglasila je i odabirom kožne jakne bomberice u smeđoj varijanti.

  • +3
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Spomenuta dva komada u retro maniri, slavna pjevačica stilizirala je jednostavnim komadima u znaku bijele majice i traperica visokog struka, dok se po pitanju modnih dodataka odlučila za model zanimljive crne torbice s metalnim remenom.