OBARA S NOGU

Lijepa Hrvatica izgleda kao da je sišla s naslovnice

30.11.2015 u 17:00

Bionic
Reading

Dok joj suprug Mihael Mikić niže uspjehe u nogometnom klubu Hirošima, jedna od najljepših Hrvatica Ljupka Gojić Mikić oduševljava inspirativnim stylinzima u dalekom Japanu

Krateći vrijeme u šetnjama i obilascima grada, Ljupka je inače posvećena mama dviju kćerkica te predana dizajnerica, a na društvenim mrežama često objavljuje fotografije na kojima se vidi da je i dalje velika ljubiteljica mode koja prati trendove.

Tako je objavila fotku na Instagramu odjevena u stil sedamdesetih, a taj se trend na modnim pistama pojavio u kolekcijama za jesen/zimu na svim Tjednima mode u najvećim modnim prijestolnicama, od New Yorka do Pariza.

Od trapez-hlača, preko balonera i prelijepog šešira široka oboda, Ljupka je spojila trendi komade u styling koji izaziva divljenje. Vidi se da nije zaboravila kako pozirati iako se već godinama ne šeće modnim pistama, a cjelokupni look za čistu je peticu. S tim se slažu i njezini pratitelji na društvenim mrežama koji za nju imaju samo riječi hvale, a neki će od njih sigurno i kopirati zgodnu modnu ideju.

Jutrooo ????☀️

A photo posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on