EMILY BLUNT

Lijepa glumica uspijeva izgledati besprijekorno i u boji koju ne može svatko isfurati

18.12.2018 u 14:51

Bionic
Reading

Glumica Emily Blunt u posljednje vrijeme što god odjene na sebe izgleda besprijekorno. Ukoliko je za njezine stajlinge zaslužan modni stilist, slažemo se kako je zaslužio povišicu. Lijepa glumica svakim svojim pojavljivanjem u javnosti izazove oduševljenje modnim kritičara, a njezina posljednja dva stajlinga u nizu pravo su osvježenje u gomili jedno te istih trendovskih izdanja koja viđamo iz dana u dan

Glumica Emily Blunt posljednjih dana radi punom parom na promociji svog najnovijeg filma 'Povratak Mary Poppins' koji od sutra počinje s prikazivanjem u kino dvoranama diljem svijeta. 35-godišnja Britanka u New Yorku je viđena u dva modna izdanja koja su nas potpuno oduševila, od glave do pete odjevena u zeleno - boju od koje zaziru brojne slavne trendseterice.

Ispred ABC-jevog studija, gdje je stigla na snimanje emisije 'Good Morning America', slavna glumica plijenila je pažnju u atraktivnoj zelenoj midi haljini od reljefne tkanine koja je istaknula njezinu vitku figuru i duge noge. Riječ je o haljini s potpisom nerazvikanog američkog brenda Lela Rose, koju je plavokosa glumica uskladila sa srebrnim sandalama na petu s potpisom Sophije Webster i decentnim nakitom koji potpisuju Nouvel Heritage i Octavia Elizabeth.

  • +14
Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon gostovanja u ABC-jevoj emisiji lijepu Britanku čekalo je snimanje još jedne emisije. Kako to obično biva u svijetu poznatih i slavnih, Blunt se za potrebe snimanja emisije 'The Late Show with Stephen Colbert' presvukla kako ne bi dva puta u danu bila viđena u istoj stajlingu.

  • +10
Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica je ispred studija CBS-a stigla u elegantnom kariranom stajlingu s potpisom Michael Korsa. Efektne hlače širokog kroja slavna ljepotica uskladila je s džemperom na rombove u stilu 70-ih s šivenim svjetlucavim kamenčićima koji krase ovratnik, a stajling je upotpunila sandalama na petu i elegantnim zelenim kaputom koji je nosila prebačen preko ramena.

  • +7
Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: N.N.