SENZACIJA U BIJELOM

Bajkovito izdanje Emily Blunt nikoga ne ostavlja ravnodušnim

30.11.2018 u 17:49

Bionic
Reading

Nakon što je očarala gledatelje diljem svijeta, britanska dadilja Mary Poppins ponovno se vraća na velika kinoplatna. Ova kultna uloga nakon sjajne Julie Andrews pripala je britanskoj glumici Emily Blunt koja je na svjetskoj premijeri filma u Los Angelesu plijenila poglede bajkovitim izdanjem

Svjetska premijera filma 'Mary Poppins se vraća', čija je radnja smještena 20 godina nakon prvog filma koji je proslavio Julie Andrews, održana je u Los Angelesu. Film s novom glumačkom postavom i glazbom nostalgično se prisjetio i originala iz 1964. Tada su u 'Mary Poppins' glumili Andrews i Dick Van Dyke, a uloga je glumici donijela Oscara.

U pratnji supruga, glumca Johna Krasinskog, holivudska ljepotica Emily Blunt kao nova Mary Poppins na svjetskoj premijeri filma zablistala je u bajkovitoj bijeloj haljini s puf rukavima i suptilnim dekolteom.

  • +7
Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Za svečanu kreaciju glumice u kojoj je na crvenom tepihu premijere izgledala poput princeze zaslužan je luksuzni ruski brend Yanina Couture koji se na modnoj sceni nalazi punih 25 godina.

Zadatak kreiranja svečanog izdanja britanska glumica i ovaj je put povjerila svojoj dugogodišnjoj stilistici Jessici Paster, dok je za frizuru nemarne punđe ukrašene sjajnom ukosnicom zaslužna frizerska stilistica slavnih, Laini Reeves.

Bajkovitu haljinu Emily je nosila uz blještave viseće naušnice dizajnera Stephena Webstera, a za decentan make-up kojim je naglašena prirodna ljepota glumice zaslužna je vizažistica Jenn Streicher.